Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #Be Active

morning exercise royalty free image 534609714 1558470117 Νέα Αμμοχώστου

Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #Be Active που πραγματοποιείται από τις 23 – 30 Σεπτεμβρίου, με εκδήλωση με θέμα τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η εκδήλωση που έχει τίτλο «Θα τραγουδήσω, θα χορέψω, θα γυμναστώ με τον τρόπο πάντα το σωστό» του Προγράμματος «Αθλητισμός για όλους», θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις επτά το βράδυ στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα».

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο θεματικές ενότητες και στη μία συμμετέχουν τμήματα των ομάδων ΑΓΟ Αμμοχώστου τα οποία θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα του αθλητικού μέρους, που περιλαμβάνει Zumba Dance από ομάδα παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΚΟΑ «Αθλητισμός για όλους» στο Αυγόρου και πρόγραμμα κινητικής αγωγής από μέλη του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους» που συμμετέχουν στα ειδικά προγράμματα «Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία» από το ΣΚΕ Ξυλοτύμπου.

Στην δεύτερη ενότητα που είναι το καλλιτεχνικό μέρος συμμετέχουν η χορωδία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Πολιτιστικός Ομιλος «Ανεμόεσσα» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ανάδυση Παραλιμνίου» τα οποία θα παρουσιάσουν την παράσταση «Το τέρτιν της καρτούλας μου».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

imagew 41 Νέα Αμμοχώστου