Ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου παρέδωσε χρηματικές εισφορές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

DSC 4474 Νέα Αμμοχώστου, Ξενοδοχεία, ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά
©Famagusta.News

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Μουσείο Θάλασσα Αγίας Νάπας η εκδήλωση παράδοσης των οικονομικών χορηγιών σε ευαγή ιδρύματα της επαρχίας Αμμοχώστου από τον ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου στην τοπική κοινωνία. Για τον σκοπό αυτό, σε πρόσφατη συνεδρία αποφασίστηκε όπως καταβληθεί οικονομική στήριξη σε ευαγή ιδρύματα της περιοχής.

IMG 6707 Νέα Αμμοχώστου, Ξενοδοχεία, ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά
©Famagusta.News

Συγκεκριμένα, επελέγησαν επτά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και επιτελούν θεάρεστο έργο και στα οποία παραδόθηκε χρηματική επιταγή ύψους πεντακοσίων ευρώ.

DSC 4461 Νέα Αμμοχώστου, Ξενοδοχεία, ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά
©Famagusta.News

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Θεόδωρος Τάκκας επεσήμανε ότι η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της Κοινωνικής Προσφοράς του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ξενοδόχων επαρχίας Αμμοχώστου και ότι παγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με στόχο την στήριξη των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της περιοχής.

IMG 6728 Νέα Αμμοχώστου, Ξενοδοχεία, ΠΑΣΥΞΕ, Φιλανθρωπικά
©Famagusta.News

Τα ιδρύματα τα οποία παρέλαβαν οικονομική χορηγία κατά την εκδήλωση είναι τα Ειδικά Σχολεία “Απόστολος Παύλος” και “Απόστολος Βαρνάβας” στο Λιοπέτρι, το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος”, ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Παθήσεις “Φάρος Ζωής”, ο ΠΑΣΥΚΑΦ Αμμοχώστου, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Αμμοχώστου και ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Αμμοχώστου.

Famagusta.News