Οδικά έργα στον δρόμο Αγίας Νάπας – Μακρόνησος – Λιοπέτρι

odika erga asfaltos Νέα Αμμοχώστου, Οδικά Έργα
Εικόνα Αρχείου

Οδικά έργα θα αρχίσουν να εκτελούνται από αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου και για δύο περίπου εβδομάδες σε τμήματα του δρόμου Αγία Νάπα – Μακρόνησος – Λιοπέτρι.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου του Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι “από την Παρασκευή 29/3/2019 και για περίοδο δύο εβδομάδων περίπου, από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 18:30 το απόγευμα, θα παραμείνουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων, τμήματα του δρόμου Αγία Νάπα – Μακρόνησος – Λιοπέτρι (Ε309), από τον Ποταμό Λιοπετρίου μέχρι το τέλος του δρόμου στο Λιοπέτρι”.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος Stop & Go.

Το Τμήμα Δημοσίων Εργων “απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι “το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους”.