Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα γιόρτασε την αναβάθμιση του

0 Επιχειρήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Ξενοδοχεία

Με πέντε αστέρια και μια ειδικά σχεδιασμένη Harley Davidson γιόρτασε την αναβάθμιση του το Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα.

Το ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort Αγίας Νάπας γιόρτασε την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν ως πεντάστερο πλέον ξενοδοχείο  με την εγκατάσταση μιας ειδικά σχεδιασμένης Harley Davidson στην τεράστια αίθουσα ψυχαγωγίας που προστέθηκε φέτος στο ξενοδοχείο. Η λαμπερή εκδήλωση «Rockin’ Xperience », πραγματοποιήθηκε με αφορμή την άφιξη της ειδικά σχεδιασμένης Harley, σε ροκ διάθεση, την Πέμπτη 24 Μαϊου 2018.

Η μοτοσυκλέτα έκανε τη μεγάλη είσοδό της σε κόκκινο χαλί με οδηγό τον Group Operation Manager του ομίλου κ. Σπύρο Μιχαηλίδη, συνοδευόμενος από μοτοσυκλετιστές Harley Davidson. Ο κ. Μιχαηλίδης καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους αναφερόμενος στις αναβαθμίσεις και στους νέους χώρους που προστέθηκαν στο πολυτελές πακέτο All-Inclusive, το οποίο προσφέρει το ξενοδοχείο.

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν με άνοιγμα σαμπάνιας και κοκτέιλ πάρτι, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ροκ μουσική και να βγάλουν φωτογραφίες με τη μοτοσυκλέτα – ορόσημο του ξενοδοχείου, που εγκαταστάθηκε στην είσοδο της αίθουσας Xperience Arena. Η νύχτα συνεχίστηκε με φιλοξενούμενους το κυπριακό ροκ συγκρότημα Minus One (που εκπροσώπησε την Κύπρο στον Διαγωνισμό της Eurovision), δίνοντας μια αξέχαστη συναυλία στη φαντασμαγορική σκηνή.

Μετά από εκτεταμένες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις, το πολυβραβευμένο Olympic Lagoon Resort Αγίας Νάπας έχει αναβαθμιστεί σε ξενοδοχείο 5 αστέρων και επεκτάθηκε για να προσφέρει μοναδικές και συναρπαστικές διακοπές σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Με πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες, αναβάθμιση του spa και τη προσθήκη ακόμα μεγαλύτερης παιδικής πισίνας, 2 νέων à la carteεστιατορίων και ενός νέου χώρου ψυχαγωγίας (Xperience Arena), το Olympic Lagoon Resort Αγίας Νάπας προσφέρει πολυτέλεια και χαλάρωση για μοναδικές διακοπές. Το πρόγραμμα γαστρονομίας Luxury All-Inclusive του θέρετρου είναι μοναδικό σε όλο το νησί  και περιλαμβάνει 7 εστιατόρια, 4 μπαρ / καφετέριες, 1 σνακ μπαρ που προσφέρει σνακ καθ’ όλη την ημέρα και 1 παγωταρία για παγωτά ανά πάσας στιγμής, ενώ οι  5 θεματικές πισίνες, οι νεροτσουλήθρες, το lazy river και η εσωτερική πισίνα, προσφέρουν διάφορες επιλογές δροσερής χαράς, διασκέδασης, αλλά και χαλάρωσης.

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα Kanika All-Stars in-house animation, προσφέρει ένα εκτενές πρόγραμμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων καθ ’όλη τη διάρκεια της ημέρας σε μικρούς και μεγάλους. Η νεά αίθουσα ψυχαγωγίας Xperience Arena προσφέρει θεαματικά βραδινά shows, με εντυπωσιακό σύστημα οθόνης, φωτισμού και ηχητικών εγκαταστάσεων,  για μοναδικές νύκτες διασκέδασης. Όσο για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει ειδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και ειδικές διαμορφωμένες ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις  όπως οι δύο πλήρως εποπτευόμενες λέσχες παιδιών και εφήβων, οι νεροτσουλήθρες, οι θεματικές πισίνες και ο παιχνιδότοπος. Ταυτόχρονα οι ενήλικες που ψάχνουν την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση έχουν την επιλογή διαμονής σε ένα από τους δύο χώρους ενηλίκων το Fisherman’s Village και το Olympic Bay, που διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και πανέμορφη χαλαρωτική  θέα.

Το Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα έχει διακριθεί από το TripΑdvisor  ως το 1ο καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο της Κύπρου και  το 12ο καλύτερο ξενοδοχείο ανάμεσα στα 25 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία της Ευρώπης. Κατέχοντας πληθώρα εγχώριων και διεθνών βραβείων, δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως ένα παραδεισένιο καταφύγιο για οικογένειες και ζεύγη.

Ξενοδοχεία του ομίλου KANIKAHotels & Resorts βρίσκονται σε όλα τα κύρια θέρετρα της Κύπρου: το Alexander the Great Beach Hotel και το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο, το  Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα, το Elias Beach Hotel στη Λεμεσό και το καινούριο ειδικά σχεδιασμένο για ζευγάρια Amavi  στην Πάφο που ανοίγει τις πύλες του στις 23 Φεβρουαρίου 2019.