“Ομαδικός βιασμός”: Η “ανορθόγραφη” κατάθεση και η συλλογή των £40.000

b ayia napa rape accuser photo 2 thumb large Νέα Αμμοχώστου, ομαδικός βιασμός, Υποθεση Ομαδικού Βιασμού

Σε νέες καταγγελίες προέβη η 19χρονη από τη Βρετανία, η οποία κατηγορείται για δημόσια βλάβη (κατηγορία που δεν παραδέχθηκε), ύστερα από ψευδή καταγγελία για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με τη Sun, φαίνεται ότι η 19χρονη ισχυρίζεται πως η γραπτή κατάθεση που είχε δώσει για να αποσύρει την καταγγελία της για τον βιασμό, “δεν ήταν γραμμένη σε σωστά αγγλικά” και διαψεύδει ότι την έγραψε η ίδια.

Θυμίζουμε ότι η 19χρονη είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα. Στη συνέχεια, 12 Ισραηλινοί είχαν συλληφθεί αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απόσυρση της καταγγελίας της.

Τότε η απόσυρση της καταγγελίας της χρησιμοποιήθηκε για να κατηγορηθεί για δημόσια βλάβη, με την αστυνομία να αναφέρει ότι επρόκειτο για ψευδή καταγγελία.

Στη συνέχεια η 19χρονη προχώρησε στην αντεπίθεση, επιμένοντας ότι την είχαν αναγκάσει να υπογράψει γραπτή κατάθεση, την οποία, όπως η ίδια καταγγέλλει, δεν είναι δικιά της.

Θέλοντας να ενισχύσει την άποψή της ανέφερε ότι “δεν είναι γραμμένη σε σωστά Αγγλικά. Αυτά είναι Ελληνικά Αγγλικά”.

“Είμαι πολύ καλά μορφωμένη. Θα πάω στο πανεπιστήμιο, δεν υπήρχε περίπτωση να έγραψα μία τέτοια παράγραφο”, αναφέρει στη Sun.

Συμπλήρωσε ότι “δεν βγάζει νόημα γραμματικά. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι μια πρόταση, την οποία θα έγραφε κάποιος Βρετανός”.

Παραθέτει μάλιστα αυτολεξεί μία πρόταση: “That night I discovered them recording me doing sexual intercourse”.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μέχρι στιγμής η 19χρονη μάζεψε £40.000, ενώ στόχος της είναι να μαζέψει άλλα £10.000.

Πηγή: SigmaLive