Παραιτήθηκε και ο Πρόεδρος ΔΗΚΟ Αγίας Νάπας, Άδωνης Παπαντωνίου

a 2 ΔΗΚΟ, Νέα Αμμοχώστου

Με επιστολή που δημοσιοποίησε την Παρασκευή, παραιτήθηκε από το ΔΗΚΟ ο Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής ΔΗΚΟ Αγίας Νάπας, Άδωνης Παπαντωνίου, ενώ ο διαγραφείς -σύμφωνα με ανακοίνωση την Παρασκευή του Δημοκρατικού Κόμματος- Μαρίνος Κλεάνθους με γραπτή δήλωση αναφέρει ότι έχει παραιτηθεί εδώ και μέρες από το κόμμα.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, με την οποία διαγράφεται επειδή αρνήθηκε, όπως αναφέρεται, να απαντήσει στις κατηγορίες, ο κ. Κλεάνθους διερωτάται πότε του απέστειλαν τις όποιες κατηγορίες.

Από την άλλη, στην επιστολή παραίτησής του, ο κ. Παπαντωνίου αναφέρει ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε παραίτηση «είναι λίγο πολύ γνωστοί σε όλους, όπως έχουν αναλυθεί από συναγωνιστές, που είτε παραιτήθηκαν είτε διαγράφηκαν πρόσφατα».

Περαιτέρω καταγγέλλει ότι ήταν ένας από τους συμμετέχοντες σε συνάντηση στην Αγία Νάπα, πριν τις προεδρικές εκλογές με ομάδα όπου είχε ζητήσει από στέλεχος (το οποίο κατονομάζει) να αναζητηθούν οι τρόποι ώστε το ΔΗΚΟ να κατορθώσει να επουλώσει τις πληγές του και επιτέλους να ενωθεί, και πήρε υπόσχεση πως θα έκανε ό,τι ήταν δυνατό για το καλό του κόμματος.

«Αντί αυτού, παρακολουθούμε, σήμερα να έχει στηθεί ένα εκτελεστικό απόσπασμα και την εκτέλεση συναγωνιστών, χωρίς καμία νομιμοποίηση, χωρίς καν να ακολουθηθεί μια σωστή και δημοκρατική διαδικασία», συμπληρώνει.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ