Παρουσιάστηκαν στην Αγία Νάπα τα έργα του 5ου Συμποσίου Γλυπτικής (ΒΙΝΤΕΟ)

α4 Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας, Συμπόσιο Γλυπτικής, Τέχνες

Τα πολύ αξιόλογα έργα τους παρουσίασαν χθες βράδυ σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας «Θάλασσα», οι 13 καλλιτέχνες, οι οποίοι συμμετέχουν στην Α΄ Φάση του 5ου Συμποσίου Γλυπτικής του Δήμου Αγίας Νάπας.

Στο χαιρετισμό του τον οποίο διάβασε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου, (λόγω της επιστροφής του από το εξωτερικό υπήρξε λίγη καθυστέρηση στην άφιξή του στην εκδήλωση) ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος αφού ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για τα αριστουργήματα που έχουν δημιουργήσει με τα οποία θα εμπλουτιστεί το Πάρκο Γλυπτικής και σε όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της Α΄Φάσης του 5ου Συμποσίου Γλυπτικής τόνισε ότι σε διάστημα μόλις τριών χρόνων, κατάφερε ο Δήμος με την αυξανόμενη συμμετοχή καλλιτεχνών από κάθε γωνιά της γης να αποκτήσει το Συμπόσιο μεγάλη φήμη και να γίνει εστία του παγκόσμιου πολιτισμού. Το Πάρκο Γλυπτικής επισήμανε είναι το καλύτερο έργο που έχει γίνει μέχρι στιγμής επί Δημαρχίας του.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κίκης Κωνσταντίνου εξέφρασε με τη σειρά του τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τους καλλιτέχνες, οι οποίοι όπως είπε εργάζονται με πολύ αγάπη και πάθος για να δημιουργήσουν αυτά τα εκθαμβωτικά έργα, τον Δήμαρχο το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Πολιτιστική Λειτουργό για την άψογη συνεργασία.

Μετά τους χαιρετισμούς ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους καλλιτέχνες και στους χορηγούς του Συμποσίου και η βραδιά έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Χορευτικός ΄Ομιλος Αγίας Νάπας.

Famagusta.News