Παρουσιάστηκαν τα νέα γραφεία της μαρίνας Αγίας Νάπας

α 57 Αγία Θέκλα, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου τα εγκαίνια των νέων, πολυτελών γραφείων της Μαρίνας Αγίας Νάπας στη Λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία, παρουσία πολιτειακών αξιωματούχων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας.

α1 2 Αγία Θέκλα, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Στον εξαιρετικά προσεγμένο χώρο των γραφείων, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα προβολής εικόνας και ήχου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στην πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου, το οποίο στηρίχτηκε στην ιδέα του πατέρα του, Γεράσιμου Καραμοντάνη, και υλοποιείται με την στήριξη του Αιγύπτιου επιχειρηματία Naguib Sawiris, ο οποίος έγινε ο μεγαλομέτοχος του έργου και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Κύπρο. Όπως ανέφερε ο κ. Καραμοντάνης: «Η Μαρίνα της Αγίας Νάπας, ως το μεγαλύτερο έργο ανάπτυξης αυτή την περίοδο στη χώρα μας, αξίας €220 εκ., προχωρεί με ταχείς ρυθμούς σε ότι αφορά στα κατασκευαστικά έργα της πρώτης φάσης, με κύριο αυτό της επιχωμάτωσης και δημιουργίας της χερσονήσου πάνω και γύρω από την οποία θα αναπτυχθεί το έργο. Οι εργασίες προχωρούν κανονικά και η πρόοδος που σημειώνεται είναι εντυπωσιακή.»

α2 Αγία Θέκλα, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

«Ο τρόπος σχεδιασμού και λειτουργίας των νέων μας γραφείων, αποτελεί μέρος της Στρατηγικής και Φιλοσοφίας μας σε σχέση με την επικοινωνία που θέλουμε να έχουμε με όσους έρχονται σε επαφή με το έργο και εμάς», πρόσθεσε ο κ. Καραμοντάνης, παρουσιάζοντας τη νέα εταιρική ταυτότητα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, με ανανεωμένο λογότυπο και νέα ιστοσελίδα.

α3 1 Αγία Θέκλα, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους των νέων γραφείων, στα οποία εντάσσεται ένα πραγματικών διαστάσεων διαμέρισμα του Ανατολικού Πύργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να μπει στο ίδιο το διαμέρισμα, να περιηγηθεί στους χώρους του και έτσι να αντιληφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία που θα προσφέρει στους μελλοντικούς του αγοραστές. Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν υλικά κατασκευής για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μεταξύ τεσσάρων concepts για επαύλεις και τριών concepts για διαμερίσματα.

Σύντομα, όπως προανήγγειλε ο κ. Καραμοντάνης, θα ακολουθήσει με το ίδιο σκεπτικό και η ανέγερση νέων γραφείων πωλήσεων της εταιρείας και στην Αγία Νάπα.

Η μαρίνα Αγίας Νάπας

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρονήσου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Famagusta.News