Πατέρας κατηγορούμενου για ομαδικό βιασμό: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

DSC 9022 001 scaled Αστυνομία, βιασμός, Υπόθεση Βιασμού

Από την πρώτη στιγμή τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αλλά και διεθνή, έδειξαν ενδιαφέρον για την είδηση ομαδικού βιασμού 19χρονης τουρίστριας από τη Βρετανία. Είδηση που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Στην Κύπρο, μετέβησαν από την πρώτη μέρα οι γονείς των δώδεκα υπόπτων.

Σύμφωνα με την, “The Jerusalem Post”, πατέρας ενός εκ των υπόπτων ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του σε ισραηλινό ραδιοφωνικό σταθμό ότι άκουσε για τη σύλληψη του γιου του μόνο μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

“Το ακούσαμε από τα νέα, πήραμε κλήσεις από το κανάλι 12 και ρωτήσαμε αν γνωρίζουμε ότι ο γιος μας είναι υπό κράτηση και είμαστε σοκαρισμένοι”, ανέφερε.

“Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν μας ενημέρωσε. Το είδα στις ειδήσεις και τηλεφώνησα στο υπουργείο και επιβεβαίωσαν ότι ο γιος μου ήταν ένας από τους συλληφθέντες και μου είπε ότι θα βρίσκονται σε επαφή μαζί μας”, είπε.

“Η αστυνομία μας χτύπησε, έσπασε τις μύτες μας και η κοπέλα ψεύδεται”, δήλωσαν οι Ισραηλινοί ύποπτοι μέσω του δικηγόρου τους την Πέμπτη. “Βοηθήστε μας, βγάλτε μας από εδώ, θα δείτε ότι έχουμε δίκιο και ότι είμαστε αθώοι”, ανέφεραν.

Η κοπέλα, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα, είπε στην αστυνομία ότι συναντήθηκε με έναν από τους Ισραηλινούς και πήγε μαζί του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και, ξαφνικά, εμφανίστηκαν 11 ακόμη. Ισχυρίστηκε επίσης ότι γελούσαν και οπτικογραφούσαν τη σκηνή του βιασμού με τα τηλέφωνά τους, ενώ ορισμένοι από αυτούς διέπραξαν την ίδια την πράξη. Είπε ότι ούρλιαζε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, σύμφωνα με τη Walla News.

Πηγή: SigmaLive