Περίεργη υπόθεση απαγωγής στην Αγία Νάπα

Kidnapping ΑΠΑΓΩΓΗ, Νέα Αμμοχώστου, ΤΑΕ Αμμοχώστου

Μία περίεργη υπόθεση απαγωγής 25χρονου από το Πακιστάν στην Αγία Νάπα βρέθηκε ενώπιον των αρχών έπειτα από καταγγελία που έκανε 51χρονη από τη Ρουμανία.

Συκγκεκριμένα ήταν είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας όταν η 51χρονη τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να καταγγείλει ότι έλαβε τηλεφώνημα από τον 25χρονο φίλο της που την ενημέρωνε ότι ενώ βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Νάπας τον απήγαγαν δύο πρόσωπα.

Επρόκειτο, όπως της είπε, για δύο άτομα από την Ινδία, που είχαν διαφορές στο παρελθόν και τα οποία τον άρπαξαν και τον έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητο τους και κατευθύνονταν προς άγνωστη του κατεύθυνση. Από εξετάσεις που έγιναν οι έρευνες στράφηκαν στον εντοπισμό συγκεκριμένου οχήματος ενώ ενημερώθηκαν τα διάφορα περίπολα αλλά και τα οδοφράγματα.

Ενάμιση ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 1:50 τα ξημερώματα, ο 25χρονος επικοινώνησε και πάλι με την 51χρονη και της ανέφερε ότι ήταν κλειδωμένος σε κάποιο χώρο άγνωστο του που ενώ την καθησύχασε ότι σύντομα θα επέστρεφε.

Την επόμενη ημέρα στη μία το μεσημέρι η 51χρονη τηλεφώνησε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για να ενημερώσει ότι ο νεαρός άντρας επικοινώνησε εκ νέου μαζί της και της ανέφερε ότι τον μεταφέρουν στη Λευκωσία σε άγνωστο μέρος.

Σε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα η γυναίκα από τη Ρουμανία ενημέρωσε την Αστυνομία ότι ο 25χρονος είχε επιστρέψει πίσω στην οικία τους.

Στο μεταξύ, στις 2 το μεσημέρι η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 25χρονου Ινδού, τη στιγμή που επιχειρούσε να μεταβεί πεζός από τον οδόφραγμα στη Λήδρας προς τα κατεχόμενα. Ο νεαρός άντρας συνελήφθη καθώς φαίνεται να είναι το πρόσωπο στον οποίο άνηκε το ύποπτο όχημα.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος Ινδός αρνήθηκε κάθε ανάμειξη, γεγονός που επιβεβαιώθηκε μετά την ελευθέρωση του συνομήλικού του από το Πακιστάν, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων στις αρχές ότι το ύποπτο όχημα δεν εμπλέκετο στην υπόθεση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Cyprus Times