Το προφίλ του Χατζησάββα που έστησαν ενέδρα στην Αγία Νάπα – Φέρει τραύμα στο κεφάλι

DSC 3480 Αστυνομία, Έγκλημα, Νέα Αμμοχώστου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα εναντίον του 47χρονου Κυριάκου Χατζησάββα από την Αγία Νάπα, γνωστός ως Κούλλης, ή “Σπόρος”.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 5 το πρωί αιμόφυρτος σε λίμνη αίματος, στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ωστόσο λόγω τις κρισιμότητας της κατάστασης του στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, ο Χατζησάββας έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι.

Ο 47χρονος, o οποίος δήλωνε άνεργος, ήταν πρώην ιδιοκτήτης καμπαρέ στην Αγία Νάπα ενώ κατά το 2009 διαπράχθηκε εναντίον του ξανά απόπειρα φόνου έξω από το καμπαρέ “Οθέλλος”.

Οι ανακριτές της υπόθεσης εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των προσώπων της νύχτας ενώ διερευνάται κατά πόσο είχε δεχθεί τον τελευταίο καιρό απειλές από οποιοδήποτε.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο δράστης φαίνεται να του είχε στήσει καρτέρι, ωστόσο δεν αποκλείεται οι δυο να είχαν δώσει ραντεβού, σενάριο όμως το οποίο θεωρείται πιο απομακρυσμένο.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ οι ανακριτές ψάχνουν και για κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Απόπειρα φόνου σε βάρος γνωστού προσώπου στην Αγία Νάπα – Καρτέρι και πυροβολισμός στο κεφάλι.

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ/Famagusta.News