Ψηλά στις προτιμήσεις των Κυπρίων η Αγία Νάπα

Αυξημένη κίνηση το σαββατοκυρίακο.

viber image 2020 06 04 09 19 02 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΕΞΟΔΟΣ, Εστιατόρια, Νέα Αμμοχώστου, Χρήστος Ζανέττος

Στις πρώτες προτιμήσεις των Κυπρίων επισκεπτών και εν καιρώ πανδημίας η Αγία Νάπα
Αυτό καταδεικνύει η αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τόσο στους κύριους δρόμους της Αγίας Νάπας όσο και στα ανοικτά υποστατικά κυρίως παραθαλάσσια, ενώ δηλώνει πανέτοιμη να υποδεχθεί τους Κύπριους επισκέπτες το τριήμερο του Κατακλυσμού, 7, 8, 9 Ιουνίου, αφού περαιτέρω χώροι εστίασης αναμένεται ότι θα ανοίξουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Τα υποστατικά που ήδη είναι σε λειτουργία μετά την εφαρμογή των Κυβερνητικών μέτρων της δεύτερης φάσης και ακολουθούν πιστά τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με το πρωτόκολλο που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας είναι τα ακόλουθα: «Lobby Cafe Bar», «Abacus Restaurant», «Ocean Basket», «Jello Cafe Restaurant», «Coffee Island», «Clarabelle Restaurant», «Fiji Restaurant», «Liquid Cafe», «Georgies Handy Food», «Acropolis Restaurant», «Odyssos Restaurant», «Paradisos Restaurant», «Vassos Restaurant», «Molos Matsoukas», «Pizza Hut», «Kfc», «Queen Vic», «Second Cup», «Το Καραμελωμένο Κρεμμύδι», «Mr Tzatziki» και «Buono Snack Bar», «Napa Tavern», «Donuts Market», «Gloria Cafe»,”Taverna Isaak” και «Avra Restaurant».

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου χαρακτήρισε πολύ ενθαρρυντική την εικόνα του περασμένου Σαββατοκύριακου και αυτό ανέφερε «μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι ότι μεγάλος αριθμός από τον εγχώριο τουρισμό θα προτιμήσει για τις διακοπές του την Αγία Νάπα».

«Η Αγία Νάπα ήταν ανέκαθεν στις προτιμήσεις των Κυπρίων και αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και τώρα, ήδη η πρώτη εικόνα είναι πολύ θετική και ενθαρρυντική». Εξέφρασε επίσης, τις ευχαριστίες του, στους ιδιοκτήτες όλων των υποστατικών καθώς και των ξενοδοχείων που λειτούργησαν και σε αυτούς που σχεδιάζουν να ανοίξουν τις επόμενες ημέρες, παρά τις δύσκολες συνθήκες και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα τους παρέχει κάθε στήριξη.

«Πιστεύουμε», ανέφερε, «ότι με το άνοιγμα των αεροδρομίων στις 15 Ιουνίου θα προσελκύσουμε και τουρίστες από το εξωτερικό, κάτι το οποίο θα ωθήσει περισσότερα ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και υποστατικά εστίασης να ανοίξουν».