“Παίρνει μορφή” η Μαρίνα Αγίας Νάπας

Εντυπωσιακή πρόοδος καταγράφεται στην πραγματοποίηση του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η μαρίνα Αγίας Νάπας, το έργο που αναμένεται να αγγίξει τα διακόσια πενήντα εκατομμύρια ευρώ βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς κατασκευαστικών εργασιών, καθώς αναμένεται σε ένα ακριβώς χρόνο από σήμερα να υποδεχθεί τα πρώτα σκάφη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, μέχρι στιγμής έχουν αποπερατωθεί οι εργασίες κατασκευής των γραφείων πωλήσεων και η εκβάθυνση της λιμενολεκάνης ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες επίχωσης.

Πανοραμικά εναέρια πλάνα κατέγραψαν την μέχρι στιγμής πρόοδο των εργασιών όπου διαφαίνεται η μορφή που έχει λάβει το έργο.

Thumbnail Design exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Τόσο η ήδη προχωρημένη κατασκευή του κυματοθραύστη, όσο και η διαμόρφωση του μόλου, αποτελούν τις πρώτες πινελιές της υλοποίησης ενός από τα σημαντικότερα έργα της χώρας μας που αναμφίβολα αναμένεται να αναβαθμισει την περιοχή αλλά και το τουριστικό μας προϊόν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αν και οι οικιστικές αναπτύξεις αναμένεται να αποπερατωθούν το 2021, μέχρι στιγμής έχει πωληθεί το πενήντα πέντε τοις εκατό του ανατολικού πύργου σε ξένους αλλά και κύπριους αγοραστές.

Με την ολοκληρωσή της η μαρίνα Αγίας Νάπας θα περιλαμβάνει εκατόν ενενήντα πολυτελή διαμερίσματα σε δύο εντυπωσιακούς πύργους των είκοσι εννέα ορόφων, είκοσι εννέα πολυτελείς επαύλεις, χώρο ελλιμενισμού εξακοσίων σκαφών και εμπορικές αναπτύξεις.

Δείτε την πρόοδο των εργασιών μέχρι τις 31 Μαΐου 2018:

Table Picture exclusive, Μαρίνα Αγίας Νάπας

Famagusta.News / SigmaTV