Ραγδαίες εξελίξεις: Χειροπέδες σε ισοβίτη του πενταπλού φονικού για την απόπειρα στην Αγία Νάπα

Στιγμιότυπο 2020 02 21 08.23.32 exclusive, Αστυνομία, Έγκλημα, Νέα Αμμοχώστου

Στη σύλληψη δεύτερου ατόμου για την υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Αγία Νάπα, προέβη χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, η Αστυνομία προχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου, ηλικίας 37 ετών. Πρόκειται για τον ισοβίτη για την υπόθεση του πενταπού φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012 στην οδό καταλυμμάτων στην Αγία Νάπα, όταν δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ τρεις κύπριοι και δύο ρουμάνοι φρουροί του γνωστού Κύπριου επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη. Θύματα ήταν ο Φίλιππος Λουκαΐδης 33 ετών, ο Μάριος Καραολής 28 ετών, ο Γιώργος Γεωργίου 35 ετών, ο Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 ετών και ο Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάσα 33 ετών.

Ο δράστης είχε εκτελέσει και τα 5 θύματα σε χρονικό διάστημα 19 δευτερολέπτων. Έριξε εναντίον τους 14 φορές με πιστόλι τύπου Glock.

Μέσα από τη διερεύνηση οι ανακριτικές αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για “συμβόλαιο θανάτου”, το οποίο κλήθηκε να εκτελέσει ο “ΜΑΜ” (Δημήτρης Μαμαλικόπουλος) με τη βοήθεια του “Ντούρου” (Αναστάσιου Τσεχειλίδη), οι οποίοι καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια.

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος κράτησής του.