ΣΩΤΗΡΑ: Ανοίγει τις πύλες του το καλοκαίρι το πρωτοποριακό Sun City Spa Resort & Residences (εικόνες)

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για το μεγαλεπήβολο έργο Sun City Spa Resort & Residences στην Αγία Θέκλα, πλησίον της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το οποίο θα αποτελείται από υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, διαμερίσματα και πολυτελείς κατοικίες.

Πρόκειται για το πρώτο αναπτυξιακό έργο του Ομίλου JimChang Global (JCG), μίας διεθνούς ομάδα εταιρειών με έδρα την Guangzhou της Κίνας και το Hong Kong, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2020.

Υψηλής τεχνολογίας πολυτελείς υπηρεσίες
Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από 230 πολυτελή δωμάτια με μπαλκόνια και θέα στη θάλασσα.

Παράλληλα, το έργο θα διαθέτει 40 διαμερίσματα με υψηλά πρότυπα κατασκευής και υπηρεσιών, καθώς και δέκα ιδιωτικές πολυτελείς κατοικίες, με τεχνολογία smart home, επώνυμες κουζίνες ArcLinea, εντυπωσιακά τελειώματα και επώνυμα έπιπλα.

Σημειώνεται ότι κάθε κατοικία θα απολαμβάνει επίσης όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου, καθώς και το boutique Spa που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στον ίδιο χώρο ετοιμάζεται σύμπλεγμα εστιατορίων και καταστημάτων επίσης. Όλες οι κατοικίες περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες με τζακούζι και απρόσκοπτη θέα προς τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Ώθηση στην τοπική οικονομία
Πρόκειται για μια ποιοτική επένδυση η οποία αναμένεται να δώσει ώθηση στην τουριστική κίνηση της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Τα οφέλη για την οικονομία της περιοχής θα είναι εξίσου σημαντικά δεδομένου ότι θα δημιουργηθούν δεκάδες θέσεις εργασίας, ενώ το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα προσελκύει ετησίως χιλιάδες τουρίστες υψηλής εισοδηματικής τάξης.

Πηγή: InBusiness