Στη Ρωσία για προώθηση της Μαρίνας Αγίας Νάπας

D45C6871 07F9 4BE5 B156 725C09E2AC7E scaled Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, συνεχίστηκε η εκστρατεία προώθησης και προβολής της μαρίνας Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το έργο της μαρίνας Αγίας Νάπας παρουσιάστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο στη Μόσχα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Επίσης στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις, απευθυνόμενες σε έναν επιλεγμένο κύκλο Ρώσων επενδυτών, στοχεύοντας δυναμικά στη ρωσική και διεθνή αγορά».

Προστίθεται ότι σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της Μόσχας «παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις που αφορούν στην ανάπτυξη του εντυπωσιακού έργου της μαρίνας Αγίας Νάπας, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Σταύρο Καραμοντάνη και τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Χάρη Κουρέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ΜΜΕ της Ρωσίας οι οποίοι ενημερώθηκαν για το έργο, που αφορά επένδυση 250 εκατομμυρίων ευρώ στην Αγία Νάπα, μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα προβεβλημένη τουριστική περιοχή της Κύπρου».

772666DB 4CA5 4526 9CDB 4083CE1600F6 Μαρίνα Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καραμοντάνης «ανέφερε ότι η ιδιαίτερη προσέγγιση, η προσοχή στις λεπτομέρειες και η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται για την υλοποίηση του έργου, αποτελούν τη βάση για την επιτυχία της μαρίνας Αγίας Νάπας.

Η μαρίνα είναι ένα μοναδικό έργο για όλη την Ευρώπη καθώς η τεχνολογία που χρησιμοποιείται τόσο για την κατασκευή της μαρίνας, όσο και τους χώρους διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένων των δύο πύργων, είναι πρωτοποριακή».

Από την πλευρά του ο κ. Κουρέας είπε πως «έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη τη ρωσική αγορά καθώς παρατηρούμε το αυξημένο ενδιαφέρον για το έργο μας. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία» είπε και σημείωσε πως «μέχρι σήμερα το 33% των πωλήσεων του συγκροτήματος της μαρίνας Αγίας Νάπας αφορούν πελάτες από τη Ρωσία».

Εξάλλου σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη η μαρίνα Αγίας Νάπας παρουσιάστηκε σε ένα διάσημο πλωτό εστιατόριο στις όχθες του Νέβα, «όπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Naguib Sawiris, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σταύρος Καραμοντάνης, μέλη της διπλωματικής αποστολής της Κύπρου, με επικεφαλής τον Γενικό Πρόξενο Δημήτρη Άσσο, και εκλεκτοί προσκεκλημένοι του επιχειρηματικού κόσμου της Ρωσίας».

Σύμφωνα με την γραπτή ανακοίνωση «στη δεξίωση που ακολούθησε, οι επίτιμοι προσκεκλημένοι και πελάτες της μαρίνας Αγίας Νάπας απόλαυσαν την κυπριακή φιλοξενία και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του μεγαλειώδους έργου, που συνδυάζει την αγάπη για τη θάλασσα με την πολυτελή διαβίωση και εξαιρετικές εγκαταστάσεις για τα σκάφη και το θαλάσσιο τουρισμό».

Σημειώνεται ότι η μαρίνα Αγίας Νάπας είναι χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη.

Το έργο προνοεί επίσης τη κατασκευή ναυπηγείου και μια σειρά από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της μαρίνας.

Πηγή: ΚΥΠΕ