Στην Αθήνα ο δήμαρχος Αγίας Νάπας – «Μαζί αναπτύσσουμε μία Πολιτισμική Δραστηριότητα»

«Ο Δήμος Αγίας Νάπας έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ένα δίαυλο επικοινωνίας με πολιτικούς παράγοντες της Αθήνας»

DECD9325 1E33 4CDA ABC2 153D0B148E97 exclusive

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου παρέστη στη συνεδρία υποδοχής του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών

Θα χαιρετίσει επίσης την εκδήλωση της ΄Ενωση Κυπρίων Ελλάδος με τίτλο «Σεφέρης και Κύπρος»

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου όπου χθες Δευτέρα (19 Δεκεμβρίου 2022) το βράδυ παρέστη στην Ακαδημία Αθηνών και παρακολούθησε τη συνεδρία υποδοχής του κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και Επίτιμου Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην έδρα «Δημοσίου Δικαίου» στη Γ’ Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών, ως Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.

Ως γνωστό ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εξελέγη Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειάς της στις 13 Οκτωβρίου 2022 για το πλούσιο και υψηλού επιπέδου συγγραφικό και διδακτικό του έργο, το οποίο τον ανέδειξε σε εξέχοντα επιστήμονα του Δημοσίου Δικαίου και για την πολιτική του σταδιοδρομία που είχε ως αποκορύφωμα την ανάδειξή του στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Πολιτείας, την οποία υπηρέτησε από το 2015 έως το 2020 ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας αφήνοντας τη δική του σφραγίδα ως μια εξέχουσα προσωπικότητα που χαίρει Διεθνούς Αναγνώρισης και Εκτίμησης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προσφώνηση από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αντώνιο Ρεγκάκο, παρουσίαση από τον Ακαδημαϊκό κ. Απόστολο Γεωργιάδη και ο τιμώμενος κ. Προκόπης Παυλόπουλος μίλησε με θέμα «Θεσμικές Διαστάσεις της Συνταγματικής Κατοχύρωσης της Αστικής Ευθύνης του Δημοσίου. Οι Διακυμάνσεις του Διαλόγου Θεωρίας και Νομολογίας».

Ο κ. Ζαννέττου ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμού του στο fb ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο που παρέστη σε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Δήμος έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ένα δίαυλο επικοινωνίας με πολιτικούς παράγοντες της Αθήνας όπου αναπτύσσεται μαζί τους μια Πολιτισμική Δραστηριότητα, η οποία στο μέλλον θα ενισχύσει τους δεσμούς για περαιτέρω συνεργασία και για το ότι οι σχέσεις της Αγίας Νάπας με Κύπριους της Ελλάδας είναι πλέον δεδομένη.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου θα παραστεί επίσης, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στην Κυπριακή Εστία, όπου θα χαιρετίσει την εκδήλωση με τίτλο «Σεφέρης και Κύπρος» την οποία διοργανώνει η ΄Ενωση Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε).