Συμβόλαια θανάτου με επίκεντρο την Αγία Νάπα (ΒΙΝΤΕΟ)

α exclusive, Αστυνομία, Έγκλημα, Κούλλης Χατζησάββα, Νέα Αμμοχώστου

Λόγο για κάθοδο επίδοξων δολοφόνων με σκοπό να εκτελέσουν πληρωμένα συμβόλαια έκανε χθες ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha το οποίο επικαλείται πληροφορίες.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πρόκειται για επαγγελματίες δολοφόνους Αλβανικής καταγωγής, που βρίσκονται ήδη στο νησί μας. Τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομίας αναφέρονται σε άριστους σκοπευτές.

Οι επίδοξοι εκτελεστές δεν αποκλείεται να ήρθαν στην Κύπρο μέσω κατεχομένων και να συναντήθηκαν ήδη με συγκεκριμένα άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της νύχτας.
Πληροφορίες, οι οποίες φαίνεται να αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τις Διωκτικές Αρχές.

Στο μεταξύ, τέσσερις μέρες μετά την δολοφονική ενέδρα στον 47χρονο Κυριάκο Χατζησάββα και οι Αρχές αξιολογούν με κάθε λεπτομέρεια τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που έχουν στην κατοχή τους τα οποία ενδεχομένως να αποκαλύψουν την ταυτότητα του επαγγελματία εκτελεστή.

Επίσης διερευνάται κατά πόσο το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ της Παρασκευής στην Αγία Νάπα, μια μέρα πριν τη δολοφονία, και είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, να έχει οποιαδήποτε σχέση με την ενέδρα στον Χατζησάββα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν και πληροφορίες που φέρουν συγκεκριμένο πρόσωπο να παρακολουθούσε το θύμα τις τελευταίες ημέρες και να κατέγραφε τις κινήσεις του. Την περασμένη βδομάδα ο Χατζησάββας, βρισκόταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Τουρκία. Αφότου επέστρεψε στην Κύπρο, δύο μέρες μετά, τον εκτέλεσαν. Επι του παρόντος όμως, καμία σύλληψη δεν έχει γίνει.

Ο Χατζησάββα, δίνει με τον θάνατο του ζωή, αφού η οικογένειά του έδωσε τη συγκατάθεση της για δωρεά οργάνων.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Χατζησάββα θα διενεργηθεί με τους ανακριτές να εκτιμούν ότι θα τους οδηγήσει στον τύπο του φονικού όπλου που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής.

Πηγή: AlphaNews.Live