Συνάντηση Κούμα-Ζαννέτου για διοργάνωση τελικής φάσης EURO U17 – 2021

imagew 45 ΚΟΠ, Νέα Αμμοχώστου

Τη διοργάνωση της τελικής φάσης του EURO U17 – 2021 συζήτησαν στα Γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι “οι κύριοι Ζαννέττου και Κούμας συζήτησαν την διοργάνωση της τελικής φάσης του EURO U17 2021 στην Κύπρο τον ερχόμενο Μάιο. Ιδιαίτερα συζητήθηκε ο τρόπος προβολής της διοργάνωσης μέσω του Δήμου Αγίας Νάπας και η αξιοποίηση των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων του Δήμου για τις προπονήσεις των ομάδων που θα αγωνιστούν στην τελική φάση του EURΟ U17”.

Ο Χρίστος Ζαννέττου “ευχαρίστησε την ΚΟΠ που δίνει την ευκαιρία στο Δήμο Αγίας Νάπας να συμμετάσχει σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, μέσω της οποίας θα προβληθούν στο εξωτερικό τόσο η Κύπρος όσο και η Αγία Νάπα, ως ποδοσφαιρικός και ως τουριστικός προορισμός”.

Ανέφερε ακόμα ότι “ο Δήμος Αγίας Νάπας επικροτεί τη διοργάνωση τέτοιων μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Κύπρο, όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά όλων των αθλημάτων και γι’ αυτό στους άμεσους στόχους του Δήμου είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΚΟΠ “ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αγίας Νάπας για το πνεύμα συνεργασίας και την προθυμία του ιδίου αλλά και του Δήμου του να συμβάλουν ουσιαστικά στην προβολή και στη διοργάνωση της τελικής φάσης του EURO U17 2021”.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς, ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων Άδωνις Προκοπίου και ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης του EURO U17 Στέλιος Ποταμίτης.