ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εγκαινιάστηκε το στέγαστρο του Oμίλου Χειμερινών Κολυμβητών

Τελέστηκαν από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας τα εγκαίνια του στεγάστρου του «Oμίλου Χειμερινών Κολυμβητών Δήμου Αγίας Νάπας»

ζδφγη exclusive, χειμερινοί κολυμβητές

Τελέστηκαν από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας τα εγκαίνια του στεγάστρου του «Oμίλου Χειμερινών Κολυμβητών Δήμου Αγίας Νάπας».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας τέλεσε σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 τα εγκαίνια του στεγάστρου του «Ομίλου των Χειμερινών Κολυμβητών Δήμου Αγίας Νάπας», το οποίο έχει ανεγείρει πρόσφατα ο Δήμος στην παραλία Μακρόνησος.

FB IMG 1672328070056 exclusive, χειμερινοί κολυμβητές

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζαννέττου ανέφερε ότι η υπόσχεση που δόθηκε πριν από ακριβώς ένα χρόνο από τον ίδιο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου έγινε πράξη και σήμερα «χαιρόμαστε μαζί με τους Οργανωμένους Χειμερινούς Κολυμβητές αυτό το χώρο, ο οποίος προσφέρει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για τα άτομα που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους σε αυτό το τολμηρό «σπορ», την χειμερινή κολύμβηση».

Καταφέραμε επίσης, πρόσθεσε, η παραλία Μακρόνησος να είναι στελεχωμένη με ναυαγοσώστες και τη χειμερινή περίοδο έτσι ώστε να παρέχεται ασφάλεια στα άτομα που κολυμπούν στη θάλασσα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

AAEF130B 3221 4850 8C32 653AB6B2BA82 exclusive, χειμερινοί κολυμβητές
«Πέρα από το να καταστήσουμε την παραλία Μακρόνησος μία από τις καλύτερες παραλίες για χειμερινή κολύμβηση» τόνισε «απώτερος μας στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη ενός διαφορετικού ενδιαφέροντος όπως είναι η χειμερινή κολύμβηση, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι η νέα, ανερχόμενη τάση κάτι το οποίο θα συμβάλει στην προσέλκυση τουριστών το χειμώνα και κατ’ επέκταση στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Διαβεβαίωσε επίσης, ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να παρέχει διευκολύνσεις στην παραλία «Μακρόνησος», οι οποίες θα εξυπηρετούν τόσο τον τουρισμό αλλά και τους δημότες αναβαθμίζοντας το βιοτικό τους επίπεδο και να στηρίζει ποικιλοτρόπως το Σωματείο.

Τέλος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Ομίλου καθώς και σε όλους τους χειμερινούς κολυμβητές για την άψογη και αγαστή συνεργασία καθώς και για το γεγονός ότι είναι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για την υλοποίηση διαφόρων δράσεων και έργων.

Τόσο ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντρέας Λάρκου, όσο και η Γραμματέας Τασούλα Γερασίμου καθώς και όλα τα μέλη του Ομίλου ευχαρίστησαν θερμά το Δήμαρχο για την τέλεση των εγκαινίων, για τη συνεχή στήριξή του και για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμος προς τον «΄Ομιλο των Χειμερινών Κολυμβητών», εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά τους ότι η αγαστή συνεργασία και οι δίαυλοι επικοινωνίας που έχουν ξεκινήσει τα τελευταία τρία χρόνια μεταξύ του Ομίλου και του Δήμου θα συνεχιστούν.

41B8FDCF C3C3 432D AC80 F140599ECD18 exclusive, χειμερινοί κολυμβητές

Σε ένδειξη εκτίμησης προς το πρόσωπο του Δημάρχου Αγίας Νάπας η Γραμματέας Τασούλα Γερασίμου του πρόσφερε εκ μέρους του Ομίλου αναμνηστικό δώρο.