Τη Μουσική και τον Πολιτιστικό Εθελοντισμό τίμησε ο Δήμος Αγίας Νάπας

Ρωμιοσύνη2 Δήμος Αγίας Νάπας, Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019

Την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και τον Πολιτιστικό εθελοντισμό τίμησε ο Δήμος Αγίας Νάπας με την πρώτη παράσταση του καλοκαιρινού του προγράμματος.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Αγίας Νάπας άνοιξε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, τιμώντας παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και τον Πολιτιστικό εθελοντισμό με την παράσταση «Και κάθε που χαράζει» που παρουσίασε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ».

Την παράσταση συνδιοργάνωσαν το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΕΣΣΕ) Αμμοχώστου και το Σώμα Εθελοντών Αμμοχώστου και «το ακροατήριο παρακολούθησε ένα συναπάντημα πολιτισμού, το οποίο μέσα από μουσικές, εικόνες και κείμενα, ταξίδεψε το κοινό σε περιοχές και εποχές του παλαιού και σύγχρονου παραδοσιακού και έντεχνου ρεπερτορίου».

Ρωμιοσύνη1 Δήμος Αγίας Νάπας, Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019

Σε χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτου «εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης και υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο εθελοντισμός στην κοινωνία ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση οικονομικών, ανθρωπιστικών κοινωνικών περιβαλλοντικών προβλημάτων αλλά και στη στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού».

Η επόμενη εκδήλωση

Η επόμενη πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουνίου με θέμα: «Αναπαράσταση Κυπριακού Γάμου», η οποία θα περιλαμβάνει Κυπριακούς και Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς από τον Πολιτιστικό Όμιλο «Βασιλιτζιά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα», στις 9.00μ.μ.