Στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου Αγίας Νάπας η Μαρίνα Θεοδώρου και η Ποδηλατική της Ομάδα (ΦΩΤΟ)

Η ποδηλατική ομάδα της Μαρίνας Θεοδώρου στην Αγία Νάπα στο πλαίσιο της ποδηλατική διαδρομής «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ»

1 Copy Copy 7 exclusive

Τη Μαρίνα Θεοδώρου και την Ποδηλατική της Ομάδα υποδέχθηκε στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου

Ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 την ποδηλατική ομάδα της Μαρίνας Θεοδώρου στο πλαίσιο της ποδηλατική διαδρομής «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ», η οποία και φέτος εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», το οποίο πραγματοποιείται με τη στρατηγική συνεργασία της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου αφού συγχάρηκε τόσο την Κύπρια αθλήτρια Μαρίνα Θεοδώρου όσο και τους ποδηλάτες που την συνοδεύουν για το κοινωνικό έργο που επιτελούν μέσω του αθλητισμού και την ανιδιοτελή τους προσφορά, επισήμανε παράλληλα τη σημαντικότητα της διοργάνωσης τέτοιων πρωτοβουλιών που στοχεύουν όπως ανέφερε τόσο στην ενδυνάμωση της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα θέματα διατροφής και άθλησης που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Παιδί, Διατροφή και Υγεία με στόχο την μείωση της παιδικής παχυσαρκίας στην Κύπρο, όπως επίσης και την οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου για παιδιά με ρευματικά νοσήματα και κινητικές δυσκολίες.

1 Copy 2 2 exclusive

Από πλευράς της η κυρία Μαρίνα Θεοδώρου ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας της το Δήμο Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέττου για τη φιλοξενία και τη συνεχή στήριξη του, κάτι το οποίο όπως επισήμανε δίνει τόσο στην ίδια όσο και στην ποδηλατική της ομάδα τη δύναμη να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και αφοσίωση αυτό που κάνουν.