Τρία νέα έργα υλοποιούνται στην Αγία Νάπα αξίας 750 χιλιάδων ευρώ

Τρία νέα έργα υλοποιούνται στον Δήμο Αγίας Νάπας αξίας 750 χιλιάδων ευρώ

FDD2E0B1 5318 4796 8F96 C5B9F714DFA0 exclusive

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλτικού σκυροδέματος στους νέους χώρους στάθμευσης Λάντας και Μακρονήσου και στα οδικά δίκτυα των Οδών Σπύρου Κυπριανού, Τεύκρου Ανθία, Ασπρόβουνου και Κατάσπηλα.

Υπογράφηκαν χθες Τετάρτη 24 Ιουνίου 2023 μεταξύ του Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Χρίστου Ζαννέττου και του Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας Cyfield Asphalt Co Ltd κ. Γιώργο Καραμανή τρία (3) Συμβόλαια για προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλτικού σκυροδέματος στους νέους χώρους στάθμευσης Λάντας και Μακρονήσου και στα οδικά δίκτυα των Οδών Σπύρου Κυπριανού, Τεύκρου Ανθία, Ασπρόβουνου και Κατάσπηλα συνολικής αξίας 750 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τις τρεις συμβάσεις οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε περίοδο τριών μηνών.

«Στόχος μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου είναι να υλοποιούμε και να αναβαθμίζουμε τις υποδομές και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας έτσι ώστε να συμβάλουμε με τον τρόπο αυτό τόσο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και στην εξυπηρέτηση τόσο των δημοτών μας όσο και των επισκεπτών του Δήμου μας» κάτι το οποίο όπως επισήμανε θα είναι πάντοτε στις προτεραιότητές του.

«Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε» τόνισε, «λόγω της υγειονομικής και της οικονομικής κρίσης που επέφεραν η πανδημία και ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία εμείς συνεχίζουμε να εκτελούμε έργα που συμβάλουν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της πόλης μας καθώς και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των δημοτών και των επισκεπτών μας».

Ο κ. Ζαννέττου εκφράζει τις εγκάρδιές του ευχαριστίες προς τον τέως Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων κ. Γιάννη Καρούσο για τη συνεισφορά του στην υλοποίηση των πιο πάνω έργων.