Τροχαίο Αγία Νάπα: 73χρονος ανέκοψε την πορεία της μοτοσυκλέτας – Σοβαρά 45χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 45χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι σε δυστύχημα στην Αγία Νάπα, όπως ενημέρωσε νωρίτερα το Famagusta.News.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14:20 συνταξιούχος ηλικίας 73 χρόνων από τη Λευκωσία και τώρα μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα, όταν στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά και να εισέλθει σε πρατήριο καυσίμων, ανέκοψε την ευθεία πορεία μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 45χρονος από τη Λευκωσία, επίσης μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου λόγω της κατάστασης της υγείας, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου.

Κατά την ώρα της σύγκρουσης ο 45χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε από την Αστυνομία έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ στον μοτοσικλετιστή λόγω της κατάστασης της υγείας του δεν κατέστη δυνατόν να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Εικόνα Αρχείου
Famagusta.News