Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι για ενίσχυση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αυτισμό

bazaar SMILE PROJECT, Κέντρο Ημερίσιας Φροντίδας Ατόμων με Αυτισμό, Σύνδεσμος Στήριξης Α, φιλανθρωπικό παζαράκι, Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο του Παζαράκι διοργανώνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αυτισμό άνω των 21 ετών «SMILE PROJECT», από τις 10.00π.μ- 5.30μ.μ ο Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Στο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι θα είναι προς πώληση χειροποίητες κατασκευές που έφτιαξαν με αγάπη και μεράκι τα μέλη του Συνδέσμου. Θα διανθιστεί επίσης με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορούς που θα παρουσιάσουν διάφορα μουσικοχορευτικά σχήματα της περιοχής.

Ο Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου καλεί τους φίλους και υποστηρικτές του αλλά και όλο τον κόσμο όπως παραστούν στην εκδήλωση και συμβάλουν με τις αγορές τους στην οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αυτισμό άνω των 21 ετών «SMILE PROJECT», βρίσκεται στο δρόμο Παραλιμνίου – Σωτήρας πλησίον του Επαρχιακού Ταχυδρομίου.