Δεύτερη και.. τελευταία θητεία του Ονούφριου Κουλλά στο Κοινοβούλιο

Το ανακοίνωσε πριν λίγο, αναφέροντας πως δεν θεωρεί την πολιτική ως επάγγελμα αλλά ως έπαλξη για προσφορά!!

6924E284 D774 4389 B4D8 0ADC9C9194C2 exclusive, Ονούφριος Κουλλά

Ο Βουλευτής Αμμοχώστου με τον ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλά, ανακοίνωσε πριν λίγο με ανάρτηση του ότι διανύει τη δεύτερη και τελευταία του θητεία ως Βουλευτής.

Όπως αναφέρει, ουδέποτε θεώρησε την πολιτική ως επάγγελμα αλλά ως έπαλξη για προσφορά, προσθέτοντας πως θεωρεί ότι 10 χρόνια σε ένα αξίωμα είναι καλά.

Αφού κάνει αναφορά στην ανακοίνωση του για το  πως έλαβε την απόφαση να κατέλθει στην πολιτική, αναφέρει πως καθοδηγητικός του φάρος παραμένει αυτό που έλεγε στις προεκλογικές του ομιλίες πριν από 5 χρόνια: «Η προσωπική μου φιλοδοξία δεν είναι απλά να μπω στην πολιτική, εάν εσείς με επιλέξετε, αλλά να καταφέρω να βγω με ψηλά το κεφάλι».

Κλείνοντας ο κ.Κουλλά, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη, επισημαίνοντας πως θα κάνει το παν για να δικαιώσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Αυτούσια η ανάρτηση του

Φίλοι μου,

Ανέκαθεν πίστευα πως 10 χρόνια σε ένα αξίωμα είναι καλά. Αυτό έλεγα εξαρχής, αυτό λέω και τώρα. Και θα το τηρήσω. Παραμένοντας προσγειωμένος, λέω πως αυτή είναι η δεύτερη και τελευταία μου πενταετία. Ουδέποτε θεώρησα ότι η πολιτική είναι επάγγελμα αλλά ήταν και παραμένει έπαλξη για προσφορά.

Πριν από 5 χρόνια είχα πάρει μια απόφαση ζωής. Συνειδητά και με έντονη τη διάθεση για προσφορά είχα αποφασίσει να εγκαταλείψω διά παντός ένα ήσυχο, πολύ υποσχόμενο και εξασφαλισμένο εφ όρου ζωής δημοσιοϋπαλληλικό βίο (στο Υπουργείο Οικονομικών), στα 41 μου χρόνια, και να εισέλθω σε ένα στίβο δύσκολο, επίπονο και απαιτητικό. Δεν είχα ακούσει όσους με «συμβούλευαν» να γίνω τουλάχιστον 55 ετών και μετά να διεκδικήσω.

Την τελευταία 5ετία φρονώ ότι εργάστηκα με ζήλο και αφοσίωση, με πάθος και ανιδιοτέλεια, δίνοντας κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου, για πολιτικές που αφορούσαν τον απλό άνθρωπο, την επαρχία μου και για ό,τι πίστευα πως ήταν προς όφελος του τόπου μας. Καθόλη αυτή τη διάρκεια ένιωθα μεγάλο το βάρος της ευθύνης να εκπροσωπήσω όλους εσάς με επάρκεια, ήθος και ειλικρίνεια. Ελπίζω να το είχα καταφέρει. Το ίδιο βάρος ευθύνης αισθάνομαι και σήμερα.

Μπροστά μας έχουμε 5 νέα δύσκολα χρόνια. Οι απαιτήσεις των καιρών είναι μεγάλες. Ας ελπίσουμε ότι ο Θεός θα μου δώσει τη δύναμη, την υγεία και την υπομονή να ανταποκριθώ ξανά στις τεράστιες απαιτήσεις και τις ευθύνες που έχω αναλάβει εκ νέου.

Φίλοι μου,

Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, με τον ίδιο ζήλο, για όλες εκείνες τις πολιτικές προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Έγκαιρα και κοντά στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, με επιχειρήματα, μελέτη και σωστή προετοιμασία.

Ο καθοδηγητικός μου φάρος παραμένει αυτό που έλεγα στις προεκλογικές μου ομιλίες πριν από 5 χρόνια: «Η προσωπική μου φιλοδοξία δεν είναι απλά να μπω στην πολιτική, εάν εσείς με επιλέξετε, αλλά να καταφέρω να βγω με ψηλά το κεφάλι».

Όπου και να βρεθώ στο (άγνωστο) μέλλον θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Και θα έχω τις ίδιες αρχές και αξίες. Και θα αγωνίζομαι για αυτές, με ή χωρίς κάποιο αξίωμα ή θέση.

Σας ευχαριστώ ξανά για τη μεγάλη και συγκινητική υποστήριξη και θα κάνω το παν για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου.

6924E284 D774 4389 B4D8 0ADC9C9194C2 exclusive, Ονούφριος Κουλλά