Στην τετράδα η Αναγέννηση Δερύνειας

187

Στην τετράδα και με βούλα είναι η Αναγέννηση Δερύνειας από την Παρασκευή το βράδυ. Οι «πράσινοι» αν και δυσκολεύτηκαν αφάνταστα, κέρδισαν με 3-2 στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» τη Νέα Σαλαμίνα και την άφησε πέμπτη. Η Νέα Σαλαμίνα γύρισε τα σε βάρος της δεδομένα, ισοφάρισε σε 2-2 σε ένα πολύ καλό αγώνα αλλά το δίποντο κατέληξε στην Αναγέννηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠΕ, δυνατό ήταν το ξεκίνημα της Αναγέννησης στο παιχνίδι και κατάφερε στο πρώτο σετ να ξεφύγει και να κερδίσει 25-19 εξασφαλίζοντας προβάδισμα ψυχολογίας στο ντέρμπι.

Τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν στο δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν πάνω – κάτω το ίδιο πρόσωπο και τους «πράσινους» να επιβάλλονται εκ νέου 25-19  και να αυξάνουν το προβάδισμά τους σε 2-0 σετ. Η Νέα Σαλαμίνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν «στράβωσε» το σετ.

Η Νέα Σαλαμίνα έδωσε άλλη τροπή στο ντέρμπι τετράδας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αποφασιστικοί στο τρίτο σετ και κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί αφού επιβλήθηκαν 25-20 και μείωσαν σε 2-1 σετ. Η Αναγέννηση ήταν ισοδύναμη αλλά δεν κατάφερε να κλείσει τον αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τα πάνω τους και στο τέταρτο σετ ήταν το αφεντικό του σετ και επιβλήθηκαν με 25-16 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2.

Ανοικτό ήταν το τάϊ – μπρέικ που κατέληξε τελικά στην Αναγέννηση Δερύνειας με 15-12 και εξασφάλισε το χρυσό δίποντο κερδίζοντας 3-2.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΦΡ. ΜΠΡΟΥΚΣ): Παφίτης, Χρυσοστόμου, Σιαπάνης, Ζηκάκης, Λαρραχόντο – Λίμπερο: Αντωνίου .Αλλαγές:  Bαρνάβα, Λιοτατής, Καλαφάτης, Γκουϊμοντ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Τόφιας, Κοσλόφσκι, Τοντόροβιτς, Καραγιάννης, Αργκίλαγος, Αποστόλου – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Στέκας, Φελάχογλου, Ντουβαρτζί, Πέτρου.