Αμυραγιάς σε Τορναρίτη… «μεν μου κάμνεις την παρθενόπη» (Φώτο)

torna

Διαδικτυακός «πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του πρόεδρου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορου Τορναρίτη και του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης Δερύνειας, Πανίκου Αμυράγια.

Αφορμή ήταν το δεύτερο γκολ των «μαυροπράσινων» στη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση, η οποία βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 2-1 και είχε έντονο απόηχο για τις διαιτητικές αποφάσεις. Ο Χριστόφορος Τορναρίτης ανήρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να αποδείξει ότι το δεύτερο γκολ της ομάδας του «Τακτακαλά» δεν ήταν οφσάιντ και ήρθε η έντονη αντίδραση του Πανίκου Αμυράγια, ο οποίος απάντησε με «σκληρή» γλώσσα.

«Όταν βρω χρόνο κύριε Τορναρίτη θα σου απαντήσω εφόσον το συνεχίζεις. Θα σου απαντήσω σε ότι πόσταρες. Μεν μου κάμνεις την Παρθενόπη δημόσια και τον καθηγητή διαιτησίας, με μια ματιά που είδα ούτε από τα βίντεο δεν είσαι αληθινός. Και στο κάτω-κάτω μήπως έχει ενοχές και είσαι ο δικηγόρος της διαιτησίας; Δεν είχα σκοπό να επανέλθω, αλλά εφόσον το συνεχίζει θα παίρνει απαντήσεις».

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης αρκέστηκε στο να απαντήσει με χαμόγελο στα λόγια του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης Δερύνειας.

cache 846x3000 Analog medium 389102 343321 1832019

Πηγή: Goal Philenews