Χαιρετίζει το ΕΛΑΜ την ανακοίνωση της ΠΟΒΕΚ Αμμοχώστου για το οδόφραγμα Δερύνειας

ODOFRAGMA DERYNEIAS 3 ΕΛΑΜ, Οδόφραγμα Δερύνεια

Χαιρετίζει το ΕΛΑΜ την ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Μαρία Μολέσκη εκ μέρους της ΠΟΒΕΚ Αμμοχώστου στην οποία εκφράζεται η ανησυχία για τη διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας.

Διαβάστε επίσης: Καμπανάκι ΠΟΒΕΚ για οδόφραγμα Δερύνειας – Φόβοι για «αποδυνάμωση» Πρωταρά και Αγίας Νάπας

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του ΕΛΑΜ:

“Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό κόμμα, όπως όλοι γνωρίζουν, που τάσσεται με σαφήνεια κατά του ανοίγματος των οδοφραγμάτων, καθώς και υπέρ του κλεισίματος των υφιστάμενων που είναι ανοικτά.

Ως εκ τούτου χαιρετίζουμε τις δηλώσεις της κ. Μαρίας Μολέσκη, εκ μέρους των καταστηματαρχών ΠΟΒΕΚ Αμμοχώστου, η οποία εξέφρασε την ανησυχία και τον προβληματισμό της ως προς την διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας, αφού θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας της τουριστικής βιομηχανίας και ευρύτερα στις εμπορικές δραστηριότητες.

Δεν μπορούμε να μην χαιρετίσουμε και την ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, η οποία βλέποντας την ραγδαία άνοδο του ΕΛΑΜ, άρχισε να ασπάζεται τις θέσεις του. Αφού κατόπιν εορτής θυμήθηκαν ότι πρέπει να αποκοπούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια προς την Τουρκία και το ψευδοκράτος, τώρα θυμήθηκαν ότι δεν πρέπει να ανοίξει και το οδόφραγμα της Δερύνειας. Ευελπιστούμε στην επόμενη αντιγραφή τους να μην ξεχάσουν να αναφέρουν την πηγή.”