ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Δήμου Δερύνειας - Ένα από τα 7 Παγκύπρια - Ανοικτό μέχρι τις 15 Ιανουαρίου - Δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα

photo 10 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικο χωριό

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Δερύνειας. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Δερύνειας εντάσσεται στα επτά συνολικά παγκύπρια που ενέκρινε και χρηματοδοτεί το Υφυπουργείο Τουρισμού σε μικρές κοινότητες και ακριτικές περιοχές.

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε ο φακός του Famagusta.News:

Την τελετή έναρξης κήρυξε ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης και ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου Βασίλειος.

IMG 5383 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικο χωριό

Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά λειτουργού σε Αγρό, η Δερύνεια, η Καλαβασό, ο Καλοπαναγιώτη, η Κυπερούντα, Πόλη Χρυσοχούς και Φικάρδου και θα μείνουν ανοικτά μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2023.

IMG 9228 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικο χωριό

Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, περίπτερα με τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα, εργαστήρια οινογαστρονομίας και χειροτεχνίας, δραστηριότητες στην φύση, ξεναγήσεις στα χωριά, εστιατόρια και καταλύματα της ευρύτερης περιοχής με πεντανόστιμα γιορτινά μενού και άλλες πολλές εκπλήξεις θα σας γεμίσουν με μοναδικά κυπριακές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Δήμου Δερύνειας πατώντας ΕΔΩ

IMG 9218 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικο χωριό

IMG 5378 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικο χωριό

IMG 9204 exclusive, Δήμος Δερύνειας, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικο χωριό

Famagusta.News