ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Χωρίς απαντήσεις η νεκροτομή για το θάνατο του Γιώργου Ιακώβου

225340 10151490550285446 1159571645 n Νέα Αμμοχώστου

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 48χρονου Γιώργου Ιακώβου που βρέθηκε νεκρός στην οικία του, το βράδυ της Παρασκευής, διενεργήθηκε το πρωί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Θλίψη για το θάνατο του άτυχου Γιώργου

Ωστόσο, από την νεκροτομή δεν εξακριβώθηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου του 48χρονου, ενώ απαντήσεις θα δώσουν οι ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας από φίλους του Γιώργου Ιακώβου, γνωστός κομμωτής στο Παραλίμνι, ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες δεν έδωσε σημεία ζωής, ούτε ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας μετέβησαν στο σπίτι του 48χρονου στη Δερύνεια, όπου και τον αναζήτησαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου γύρω στις 20.30 μέλη της εισήλθαν στην οικία από μισάνοικτο παράθυρο του πρώτου ορόφου και εντόπισαν τον 48χρονο στο σαλόνι του.

Επί τόπου μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου και ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας.