ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας κυνηγών στη Νεκρή Ζώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαρτυρήθηκαν για την απαγόρευση από τα Ηνωμένα Έθνη της εκπαίδευσης κυνηγετικών σκυλιών στη Νεκρή Ζώνη

DSC 8461 exclusive, Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Κυνηγετικά σκυλιά, Κυνηγοί

Σε ειρηνική διαμαρτυρία προχώρησαν σήμερα οι οργανωμένοι κυνηγοί στην επαρχία Αμμοχώστου. Αιτία της διαμαρτυρίας η πρόσφατη επιβολή απαγόρευσης από τα Ηνωμένα Έθνη σε περιοχή εντός της Νεκρής Ζώνης Δερύνειας η οποία χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση των κυνηγετικών σκύλων.

Δείτε το βίντεο:

Οι οργανωμένοι κυνηγοί, συγκεντρώθηκαν στο σημείο της Νεκρής Ζώνης στη Δερύνεια, εκφράζοντας ειρηνικά τη διαμαρτυρία τους, ενώ στη συνέχεια επέδωσαν επιστολή διαμαρτυρίας σε εκπρόσωπο των κυανόκρανων ζητώντας την άρση της απαγόρευσης εντός της συγκεκριμένης περιοχής και ομαλή διεξαγωγή της εκπαίδευσης των κυνηγετικών σκυλιών που ξεκινάει από την 1η Μαρτίου.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών Νικόλας Προδρόμου, ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης και οι Πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Παραλιμνίου και Δερύνειας.

DSC 8478 scaled exclusive, Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Κυνηγετικά σκυλιά, Κυνηγοί

DSC 8461 scaled exclusive, Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Κυνηγετικά σκυλιά, Κυνηγοί DSC 8481 scaled exclusive, Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, Κυνηγετικά σκυλιά, Κυνηγοί

Famagusta.News