ΔΕΡΥΝΕΙΑ: H “C.G. Cater Solutions” παρουσίασε τα νέα της προϊόντα (βίντεο+εικόνες)

Η εταιρεία CG Cater Solutions Ltd πραγματοποίησε τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Μαρτίου παρουσίαση προϊόντων στα γραφεία της στη Βιομηχανική Περιοχή Δερύνειας.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ξενοδόχοι, εστιάτορες καθώς και ιδιοκτήτες άλλων επιχειρήσεων εστίασης.

Οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία και να δουν τα προϊόντα της από κοντά.

Στην παρουσίαση ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, Κώστας Λόντος, περιέγραψε το προφίλ της εταιρείας, καθώς και τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται, που είναι ο τομέας προϊόντων μίας χρήσεως, στους στόχους της εταιρείας, ενώ στη συνέχεια έγινε λεπτομερής περιγραφή και αναφορά όλων των προϊόντων που απευθύνονται στο catering και όχι μόνο.

Ακολούθως παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα της εταιρείας που είναι τα πλαστικά τραπέζια και καρέκλες, πολυθρόνες και καναπέδες.

Στον χώρο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και τα νέα προϊόντα της εταιρείας GAG Laundries.

Τέλος, ακολούθησε δεξίωση κατά την οποία οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες των δύο εταιρειών και να τεθούν οι βάσεις για συνεργασία με πολλούς επιχειρηματίες και ξενοδόχους οι οποίοι παρέστησαν στην παρουσίαση.

Η εταιρεία CG Cater Solutions επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στους Διευθυντές, Χρίστο Κοτσιώνη και Γαβριήλ Γαβριήλ καθώς και στο υπαλληλικό προσωπικό που εργάστηκαν για την πραγματοπίηση της παρουσίασης.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Famagusta.News