ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Πότε θα αποκατασταθεί η διακοπή παροχής νερού

Αναστάτωση προκάλεσε στους δημότες της Δερύνειας η αποκοπή της παροχής νερού - Που οφείλεται

1 Copy 102 exclusive, Δερύνεια, Νερό

Αναστάτωση προκάλεσε στους δημότες της Δερύνειας η αποκοπή της παροχής νερού από την Πέμπτη 27/4/23 ώρα 5:00π.μ. .

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα πολιτών, το Famagusta.news επικοινώνησε με τον Δήμο Δερύνειας όπου ενημερώθηκε για το πρόβλημα που προέκυψε αλλά και για τον χρόνο που υπολογίζεται για την αποκατάσταση του.

Σε επικοινώνια που είχαμε με τον δημοτικό μηχανικό Δερύνειας Ανδρέα Γεναγρίτη, μας ενημέρωσε πως η αποκοπή της παροχής νερού έγινε λόγω των εργασιών στο δρόμο Σωτήρας Δερύνειας και συγκεκριμένα στην Οδό Σταδίου.  Ακόμη δήλωσε πως η αποκατάσταση της παροχής νερού θα γίνει σταδιακά λόγω της χαμηλής πίεσης του νερού. Το νερό θα επανέλθει σταδιακά σε όλα τα τμήματα του Δήμου ενώ, όπως μας ανέφερε ο κύριος Ανδρέας, τελευταία θα εξηπηρετηθεί η οδός Ελευθερίας και η περιοχή του Ζάππειου και του Νοσοκομείου.

Ο Δήμος Δερύνειας πληροφορεί τους Δημότες ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκατασταθεί η παροχή νερού σε όλα τα υποστατικά.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης νερού παρατηρείται καθυστέρηση στην παροχή νερού στις περιοχές που βρίσκονται στο νότιο μέρος του Δήμου και ιδιαίτερα στις πολυκατοικίες.

Καλούνται οι Δημότες να περιορίσουν την χρήση του νερού για να γίνει δυνατή η παροχή σε όλα τα υποστατικά του Δήμο.