ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Διάταγμα κράτησης για δύο άνδρες για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμού

DSC 9022 scaled Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για δύο μέρες εναντίον δύο αλλοδαπών από την Αίγυπτο, ηλικίας 29 και 33 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΡΥΝΕΙΑ:Τσακώθηκαν και ο ένας τράβηξε μαχαίρι – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 6 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία για καυγά μεταξύ δύο αλλοδαπών, ηλικίας 29 κα 33 χρόνων από την Αίγυπτο, οι οποίοι εργάζονται σε αγροικία σε αγροτική περιοχή στην Δερύνεια.

Συγκεκριμένα ο 33χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του 29χρονου ομοεθνή του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ από την πλευρά του ο 29χρονος έδωσε γροθιά στον 33χρονο.

Ο εργοδότης των αλλοδαπών τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς. Διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο αριστερό πλευρό, βάθους πέντε εκατοστών και θλαστικά τραύματα στο αριστερό χέρι, ενώ ο 33χρονος έφερε κάταγμα ρινικού οστού.

Στους δύο αλλοδαπούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ γύρω στις δέκα χθες βράδυ συνελήφθησαν, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ο 33χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και ο 29χρονος για το αδίκημα της πρόκλησης τραυματισμού.

Το πρωί δύο Αιγύπτιοι παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για δύο ημέρες.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.