ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠΕ για τον θάνατο του Παύλου Παύλου

Tην απέραντη θλίψη της εκφράζει η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ) για το θάνατο ενός σκαπανέα του κυπριακού βόλεϊ του επίτιμου προέδρου της Αναγέννησης Δερύνειας Παύλου Παύλου.

«Ο μ.Παύλου απεβίωσε σήμερα Τρίτη του Πάσχα, ενώ αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 θα τελεστεί η κηδεία του στον ιερό ναό Αγίου Φανουρίου, Δερύνειας. Η ταφή θα γίνει, στο κοιμητήριο Δερύνειας. Λόγω των περιοριστικών μέτρων στην κηδεία θα προσέλθουν μόνο 10 άτομα. Η ΚΟΠΕ προς ένδειξη εκτίμησης στο πρόσωπο του εκλιπόντος θα προβεί σε εισφορά στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε προς τιμή του. Παράλληλα, θα καταθέσει στεφάνι. Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλης Κρασιάς εκφράζει τη λύπη του αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν μπορεί να παραστεί στην κηδεία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο εκλιπών ήταν γέννημα θρέμμα της Αναγέννησης και με το θάνατό του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Από το 1979 οπότε εκλέγεται για πρώτη φορά μέλος του Δ.Σ. αποτελούσε σταθερό μέλος του Σωματείου. Από το 2016 μέχρι το 2019 διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Παύλος Παύλου, διετέλεσε τη δεκαετία του 1970 τόσο πετοσφαιριστής, όσο και ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης, αλλά και μέλος των καλλιτεχνικών σχημάτων.

Στις 26 Ιανουαρίου 2020 σε μια σεμνή τελετή το Δ.Σ. ανακήρυξε τον Παύλο Παύλου επίτιμο πρόεδρο του Σωματείου.

Σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του Π. Παύλου το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης αποφάσισε όπως: Πρώτο: Αναλάβει τα έξοδα της κηδείας. Δεύτερο: Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. παραστεί στην κηδεία και καταθέσει στεφάνι. Τρίτο: Στο οίκημα του Συλλόγου θα κυματίζει μεσίστια η σημαία της Αναγέννησης για περίοδο τριών ημερών. Τέταρτο: Λόγω των περιοριστικών μέτρων, επικήδειος λόγος εκ μέρους του σωματείου θα δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό Τύπο.