Δύσκολο το πέρασμα της Ομόνοιας από τη Δερύνεια

a Πετόσφαιρα

Η Ομόνοια πέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Αναγέννησης σε αγώνα, που έγινε την Παρασκευή στη σάλα της Δερύνειας με 1-3 σετ και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος πετοσφαίρισης ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας, με 15 βαθμούς, ισόβαθμη με τον Παφιακό. Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής για την 5η αγωνιστική.

Το παιχνίδι, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, είχε το δικό του ενδιαφέρον, αφού παρά το 0-2 της Ομόνοιας, η Αναγέννηση, που έμεινε στην 6η θέση, αντέδρασε, μείωσε σε 1-2 και διεκδίκησε ό,τι μπορούσε από τον αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Μ. ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Κ. Παπαϊωάννου, Χριστοφή, Καραγιάννης, Χουόζας, Καραγιάννης, Νόσοφ, Γκρένβελντ – Λίμπερο: Xρ. Παπαϊώάννου – Αλλαγές: Παμπακάς.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ.ΚΑΛΜΑΤΖΙΔΗΣ): Αδάμου, Προδρόμου, Αλεξίου, Μπάκρει, Σιντιμπέ, Φέλιξ – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.- Αλλαγές: Σ.Πετρακκίδης.

Tον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ανδρέας Δανιήλ και Σ. Καρκίδης με παρατηρητή τον Παντελή Τοφή.

Μετά και τον εξ αναβολής αγώνα Αναγέννηση Δ. – Ομόνοια και τη συμπλήρωση των εκκρεμοτήτων στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας, η βαθμολογία σε έξι αγώνες διαμορφώθηκε ως εξής: 1. Παφιακός 15, 2. Ομόνοια 15, 3.ΑΠΟΕΛ 13, 4. Νέα Σαλαμίνα 13, 5. Ανόρθωση 7, 6. Αναγέννηση Δ. 6, 7. Pokka ΑΕ Καραβά 03. 8. Ολυμπιάς Φρ. 0.

Πηγή: ΚΥΠΕ