Γ’ Δημοτικό Δερύνειας: Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ανοιχτή για όλους

Καλούν τους κατοίκους της Δερύνειας καθώς και μαθητές και εκπαιδευτικούς που έχουν περάσει από το σχολείο να αναβιώσουν την εκδήλωση αφιερωμένη στον Άγιο Στυλιανό

ρε456 exclusive, Γ Δημοτικό Δερύνειας

Μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στον Άγιο Στυλιανό, προστάτη των παιδιών, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Δερύνειας. Σε αυτή την εκδήλωση η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στο σχολείο της Δερύνειας, οι γονείς καλούν όλους τους δημότες της Δερύνειας καθώς και όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που έχουν περάσει από το σχολείο, να επισκεφθούν την εκδήλωση και να ξαναθυμηθούν την καθιερωμένη αυτή γιορτή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νεομβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι στην αυλή του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Δερύνειας και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρουσάιση καλλιτεχνικού προγράμματος από τα παιδιά της Ε’ και Στ’ Τάξης, διαδραστική παρουσίαση παραμυθιού, κατασκευές, γράμμα στον Άγιο Βασίλη και φιλοτέχνηση εικόνας του Αγίου Στυλιανού. Στον χώρο θα βρίσκεται, επίσης, και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά. Είσοδος Ελεύθερη.

314460428 659533682451534 3091635106672741821 n exclusive, Γ Δημοτικό Δερύνειας