ΣΤΡΟΒΙΛΙΑ: Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων συνέλαβε δύο άτομα για παράνομη είσοδο

1920px Cyprus Sounder Βρετανικές Βάσεις, Κατεχόμενα, Στροβίλια
Εικόνα Αρχείου

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι συνέλαβε τη Δευτέρα το βράδυ δύο άνδρες, ένα Τούρκο και ένα Ιρανό κοντά στον σημείο διέλευσης στον Άγιο Νικόλαο στα Στροβίλια για παράνομη είσοδο και για προσπάθεια διευκόλυνσης παράνομης εισόδου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων, άνδρας τουρκικής καταγωγής συνελήφθη γιατί προσπάθησε να παρέχει διευκολύνσεις και ένα άνδρα 22 χρόνων, από το Ιράν για προσπάθεια να εισέλθει στις Βάσεις παράνομα.

Στην ανακοίνωση, τονίζεται ότι η Αστυνομία των Βάσεων αναλώνει τεράστιο χρόνο σε επιχειρήσεις που στόχο έχουν να εμποδίσουν την παράνομη είσοδο. Σύμφωνα με τον επικεφαλής επιθεωρητή Jon Ward, αυτές οι τελευταίες συλλήψεις αποτελούν μια ισχυρή προειδοποίηση.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη, είπε ότι οι συλλήψεις χθες βράδυ αποδεικνύουν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες και αποφασιστικότητα των Βάσεων να εμποδίσουν και να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο στις Βάσεις.

Τέλος είπε ότι θα συνεχίσουν να διεξάγουν περιπολίες ώστε να καταστεί σαφές το μήνυμα ότι η παράνομη διέλευση δεν θα γίνει ανεκτή και θα ληφθούν μέτρα για τα άτομα που βρεθούν να το κάνουν.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ