Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Δερύνειας

cache 846x3000 Analog medium 604680 359371 8122019 1200x630 1

Σε αυτοπεριορισμό 14 ημερών τέθηκαν Δήμαρχος Δερύνειας, Ανδρέας Καραγιάννης και άλλοι δύο εργαζόμενοι του Δημαρχείου μετά την διάγνωσή τους ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα Cyprus Times με τον Δήμαρχο, Ανδρέα Καραγιάννη ο ίδιος μας επιβεβαίωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον ιό μετά από εξέταση που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κύριος Καραγιάννης, μετά τον εντοπισμό των δύο κρουσμάτων ανάμεσα στους εργαζομένους του Δήμου, ο ίδιος έσπευσε για εξέταση με δική του πρωτοβουλία από την οποία ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό.

«Αμέσως τέθηκε υπό αυτοπεριορισμό, στον οποίο και θα παραμείνω για 14 ημέρες ακολουθώντας πιστά όλα τα πρωτόκολλα», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Cyprus Times.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι στιγμής δεν έχει οποιοδήποτε σύμπτωμα του ιού και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά από το σπίτι του.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, λόγω των κρουσμάτων, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Υπηρεσιών του Δήμου μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Δήμου για το :

«Ο Δήμος Δερύνειας ενημερώνει το κοινό ότι μετά από επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα Covid -19 σε εργαζόμενους στη Δημοτική Υπηρεσία, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων, αναστέλλει τη λειτουργία όλων των Υπηρεσιών του Δήμου μέχρι την 11/12/2020.

Θα ανασταλεί επίσης η λειτουργία του Κέντρου Ενηλίκων.

Ο Δήμος Δερύνειας θα ενημερώσει τους πολίτες για την επαναλειτουργία των Υπηρεσιών του το συντομότερο δυνατό.

Σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 99595570.

Πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της Υπηρεσίας JCC SMART, ή σε Τραπεζικά Ιδρύματα. Όσον αφορά τις αιτήσεις για τη θέση Δημοτικού Μηχανικού για την οποία η τελευταία ημερομηνία υποβολής έχει καθοριστεί η 4 η Δεκεμβρίου 2020, μεταφέρεται στις 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Ο Δήμος Δερύνειας παίρνει όλα τα πιο πάνω μέτρα έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστεί το κοινό».