Το “Famagusta Avenue Garage” έχει διαχειριστική επιτροπή

DSC 9865 Famagusta Avenue Garage, Νέα Αμμοχώστου

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Δικοινοτικού Κέντρου “Famagusta Avenue Garage”, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στη Δερύνεια, σε χθεσινή της συνεδρία, καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος εξελέγη ο Ραφαήλ Θωμά, αντιπρόεδρος ο Ardıç Taşcıoğlu, γραμματέας ο Αντρέας Τζιάμας και Ταμίας ο Αντρέας Παναγιώτου.

Τα μέλη της Επιτροπής είναι οι Αντρέας Αδαμίδης, Νίκη Στέκα Αρτέμη, Μαριλένα Δημητρίου, Αγγελική Ζάκου, Μάριος Λιόγρης, Μαρία Μαούρη, Λένος Μάστρου, Φλώρα Χατζηγεωργίου, Τάσος Χατζηλευτέρης, Hande Cumaogulları, Berke Dagli, Aycan Garip και Simge Okburan.

Ανακοίνωση του Famagusta Avenue Garage αναφέρει ότι ο χώρος του Garage αξιοποιείται εδώ και ένα χρόνο από Ελληνοκυπριακές και Τουρκοκυπριακές οργανώσεις, ομάδες και άτομα, που στόχο έχουν την καλλιέργεια της συνύπαρξης, της ανταλλαγής εμπειριών, προβληματισμών και ιδεών, μέσα από το διάλογο, εκδηλώσεις, εργαστήρια, προγράμματα, δράσεις και άλλα.

Η επιτροπή καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ή να ενημερώνονται για τις δράσεις και εκδηλώσεις να εγγραφούν στις θεματικές υπο-επιτροπές που έχουν δημιουργηθεί, για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου και πραγματοποίηση δράσεων.

Οι υπο-επιτροπές είναι Μουσικής, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, Εικαστικών/Καλλιτεχνική, Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Εκπαίδευσης και Τύπου και Επικοινωνίας.

Τέλος σημειώνει ότι ο χώρος μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, οργανισμό, άτομα κ.ο.κ. για την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων, που συμβαδίζουν και προωθούν τους στόχους ίδρυσης του “Famagusta Avenue Garage” ως δικοινοτικού κέντρου.