Δημήτρης Μασιάς: “Να σέβεστε τους νοσηλευτές – Είμαι περήφανος που ήμουν για αρκετά χρόνια μ’ αυτούς τους ανθρώπους”

“Θα ήθελα να πω σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε κάποιους πολιτικούς και δημοσιογράφους, μπορώ και ονομαστικά να τους πω και όταν έρθει η ώρα θα το πράξω...”

8A0BB2DB 7A41 41AF 9616 048C125A7F45 Coronavirus, Δημήτρης Μασιάς, Νέα Αμμοχώστου

Την άποψή του για την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του COVID-19, την οικονομία και την κοινωνική κατάσταση εξέφρασε στον λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Πρόεδρος της Α.Ο. Αγία Νάπα, Δημήτρης Μασιάς. Παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα καλώντας να σεβαστούμε τους νοσηλευτές, εκφράζοντας και την υπερηφάνεια του που για πολλά χρόνια ασκούσε το επάγγελμα του νοσηλευτή.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα προσωπικά για τις ευχές για τα γενέθλια μου!! Επειδή με ρωτά αρκετός κόσμος την άποψή μου για το τί γίνεται, τί θα γίνει, πού βαδίζουμε, παίρνω την ευκαιρία να πω κάποια πράγματα:

Καθυστερήσαμε να κλείσουμε τα αεροδρόμια, λιμάνια και οδοφράγματα αφού ως νησί θα ελέγχαμε κατά μεγάλο ποσοστό τον ξενόφερτο ιό που τον υποτιμήσαμε όλοι στις αρχές! Αυτό ήταν το μοιραίο μας και καταστροφικό λάθος!! 

Η οικονομία μας θα δεχθεί τεράστιο πλήγμα που θα θυμίζει εποχές 1974 και 2013 αφού η τουριστική βιομηχανία για φέτος θα κλείσει. Επίσης, το τραπεζικό σύστημα σύντομα θα καταρρεύσει.

Για δήθεν κυβερνητική βοήθεια και μέτρα, όλα αυτά θα είναι στάχτη στα μάτια μας αφού η Ευρώπη δε θα βοηθήσει. Σκοπός είναι να μας καταστρέψουν για να μπορούν να μας ελέγξουν!! Για παράδειγμα μίλησαν για 10% μείωση ρεύματος. Αν είναι δυνατόν, και όταν έγινε το Μαρί έγινε αύξηση 40% αντί να δώσουν 2 μήνες δωρεάν ρεύμα!!

Όσον αφορά το ποδόσφαιρό μας, τα μικρά σωμάτεία με μηδέν έσοδα πλέον να ξέρετε ότι θα κινδυνεύσουνε με αφανισμό. Εάν δεν διακοπεί άμεσα το πρωτάθλημα, ειδικά από τον Β όμιλο Α κατηγορία και όλες οι άλλες κατηγορίες πιο κάτω η καταστροφή θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια. Από του χρόνου όμως θα υπάρχει και ένα θετικό που θα είναι η ευκαιρία των Κυπρίων ποδοσφαιριστών, ειδικά των νεαρών από τις ακαδημίες να καθιερωθούν στις ομάδες τους!!

Τέλος θα ήθελα να πω σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε κάποιους πολιτικούς και δημοσιογράφους (μπορώ και ονομαστικά να τους πω και όταν έρθει η ώρα θα το πράξω) ότι ο Νοσοκόμος ή ο Νοσηλευτής ή ο πρώτος Βοηθός είναι ο άνθρωπος της πρώτης γραμμής, ο πρώτος που θα μπει στην μάχη αλλά και ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει! Γι’ αυτό να τους σέβεστε, είστε όλοι υπόχρεοι, και θα είστε για αρκετό καιρό, ίσως χρόνια ακόμα υπόχρεοι σε αυτούς τους ανθρώπους! Είμαι περήφανος που αρκετά χρόνια ήμουν με αυτούς τους ανθρώπους και δεν μετάνιωσα ούτε μια στιγμή τα τόσα που περάσαμε μαζί!! Καλή δύναμη σε όλους και μετράτε από αύριο τα κουκιά σας να σας φτάσουν ως τον επόμενο χρόνο! Υγεία πάνω από όλα, είναι στο χέρι μας, μείνετε σπίτι σας!!

https://www.instagram.com/p/B-Si9XrHGMd/?igshid=1xnvo7akcq9fw