ΔΗΣΥ Αμμοχώστου: Αναπληρωματική εκλογή για θέση επαρχιακού Γραμματέα

b745fca8e979668a3467b0b9b1381cb9 ΔΗΣΥ

H Επαρχιακή Γραμματεία του Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου ανακοινώνει την προκήρυξη αναπληρωματικής εκλογής για τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα ΔΗΣΥ Αμμοχώστου

H Επαρχιακή Γραμματεία του Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου ανακοινώνει την προκήρυξη αναπληρωματικής εκλογής για τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, η οποία έχει κενωθεί μετά την παραίτηση του συναγωνιστή κ. Φλώρου Τσαγγάρη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές στα Επαρχιακά Γραφεία του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου στη Λάρνακα την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 από τις 09:00πμ μέχρι τις 12:30μμ.

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Μελών του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, τρεις μήνες πριν την ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων, δηλαδή με ημερομηνία εγγραφής ή μεταφοράς πριν την 1η Αυγούστου 2019, και έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2019 (συμπεριλαμβανομένων των συνεισφορών των αιρετών ή άλλων κομματικών αξιωματούχων).

Η αναπληρωματική εκλογή γίνεται από το Επαρχιακό Συμβούλιο, το οποίο θα συνέλθει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 10:30πμ στα Επαρχιακά Γραφεία του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου στη Λάρνακα. Δικαίωμα ψήφου έχουν, βάσει και του Καταστατικό του Κόμματος, τα μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου που έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2019 (συμπεριλαμβανομένων των συνεισφορών των αιρετών ή άλλων κομματικών αξιωματούχων). Λεπτομέρειες σε σχέση με τις ώρες ψηφοφορίας και τις λοιπές διαδικασίες, θ’ ακολουθήσουν με το πέρας της υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Με την ευκαιρία αυτή, τα μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας και το επαγγελματικό προσωπικό του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Τσαγγάρη για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν διαχρονικά αλλά και για την ιδιαίτερη προσφορά και το έργο που επιτέλεσε τα τελευταία χρόνια.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή έντυπα υποψηφιοτήτων μπορείτε να απευθύνεστε στο 24641980.