ΔΗΣΥ Αμμοχώστου: Δώρισε μάσκες και είδη πρώτης ανάγκης σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μεγάλη ποσότητα προστατευτικών μασκών (3.500) πρόσφερε η Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Αμμοχώστου σε Δήμους, Κοινότητες και Εθελοντικές οργανώσεις της Επαρχίας Αμμοχώστου οι οποίες θα διατεθούν για την προστασία του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού και για να διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες πολιτών.

Τις προστατευτικές μάσκες παρέδωσε αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα κ. Νίκο Γεωργίου ο οποίος ανέφερε ότι « Ενισχύουμε τα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργατοϋπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των προσπαθειών που καταβάλλονται για την καταπολέμηση της πανδημίας. Περαιτέρω οι τοπικές Αρχές θα μπορούν να διαθέσουν τις προστατευτικές μάσκες και σε ευπαθείς ομάδες πολιτών.  Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε.» Εντός της βδομάδας θα συνεχιστεί η προσπάθεια του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου με την προσφορά προστατευτικών μασκών στο Δήμο Παραλιμνίου και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους.

Η Κοινωνική δράση της Επαρχιακής Γραμματείας του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου συνεχίστηκε με την προσφορά 150 πακέτων τροφίμων τα οποία διαμοιράστηκαν στο ΚΕΠΑ-Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι, στην Στέγη Ηλικιωμένων στο Λιοπέτρι, στην Εθελοντική Επιτροπή του  του Δήμο Σωτήρας και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας για να διατεθούν σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο. Στην αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου συμμετείχαν ο Επαρχιακός Γραμματέας Νίκος Γεωργίου, η Αναπλ. Επαρχιακός Γραμματέας Χριστιάνα Ζίκου, ο Επ. Οργανωτικός Μάμας Πατέρας, ο Επ. Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσος Βαρδάκης και ο Επ Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ Κλεάνθης Κουτσόφτας.

Δείτε τις εικόνες:

Famagusta.News