ΔΗΣΥ Αμμοχώστου: Νέος επαρχιακός Γραμματέας ο Νίκος Γεωργίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

IMG 6698 ΔΗΣΥ

To Επαρχιακό Συμβούλιο του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου συνήλθε σε συνεδρίαση του στις 14 Νοεμβρίου στην παρουσία του Προέδρου Αβέρωφ Νεοφύτου και πλήθος στελεχών του κόμματος όπου έγινε η ανακήρυξη του νέου Επαρχιακού Γραμματέα.

Mετά την παραίτηση του πρώην Επαρχιακού Φλώρου Τσαγγάρη, δρομολογήθηκαν με βάση τις πρόνοιες του καταστατικού διαδικασίες για τη διεξαγωγή αναπληρωματικής εκλογής. Νέος Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου εξελέγη ο Νίκος Γεωργίου άνευ ανθυποψηφίου.

IMG 6700 ΔΗΣΥ

Στο Επαρχιακό Συμβούλιο απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος ανέφερε ότι “παρά το βεβαρημένο μου πρόγραμμα έκρινα αναγκαίο να παρευρεθώ στο Επαρχιακό Συμβούλιο του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου για 3 λόγους, πρώτον μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί με τα στελέχη του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και αναγνωρίζω την συμβολή και την προσφορά τους στην παράταξη, δεύτερον ότι αποχωρεί από την θέση του Επαρχιακού Γραμματέα ένας άνθρωπος, ο φίλος ο Φλώρος Τσαγγάρη, ο οποίος ταυτίστηκε με την έννοια της ανιδιοτελούς προσφοράς και τρίτον αναλαμβάνει Επαρχιακός Γραμματέας ένας νέος άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζω εδώ και χρόνια από την προσφορά του στην ΜΑΚΙ, ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και ΝΕΔΗΣΥ, ο οποίος είναι γέννημα και θρέμμα της παράταξης και ακολούθησε τον κομματικά ορθόδοξο δρόμο να προσφέρει ακόμη περισσότερο από θέση ευθύνης στον ΔΗΣΥ.”

IMG 6699 ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος του κόμματος ευχαρίστησε τον πρώην Επαρχιακό Γραμματέα Φλώρο Τσαγγάρη για την πολύπλευρη προσφορά του στον ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και τον διόρισε ως Σύμβουλο του στο Διευρυμένο Επαρχιακό Συμβούλιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο Φλώρος Τσαγγάρη κατά τον απολογισμό του δήλωσε ότι θα παραμείνει πιστός Συναγερμικός, κοντά στο κόμμα όπως έκανε τόσα χρόνια, και παρακάλεσε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους να πράξουν το ίδιο γιατί η παράταξη είπε, μας χρειάζεται όλους.

IMG 6701 ΔΗΣΥ

Αμέσως μετά την ομιλία του, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, εκ μέρους της Επαρχιακής Γραμματείας Αμμοχώστου.
Τη σκυτάλη παρέλαβε μετά ο νέος Επαρχιακός Γραμματέας Νίκος Γεωργίου, ο οποίος στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: “Αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης που επωμίζομαι λειτουργώντας με πλήρη συλλογικότητα και υπευθυνότητα μαζί με όλους εσάς θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας να συνεχίσουμε την Ιστορική πορεία του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου”, ο κ. Γεωργίου αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα “Επέλεξα συνειδητά να αναλάβω χαρτοφυλάκιο, ευθύνες και να λογοδοτήσω για τα πεπραγμένα μου. Επέλεσα τον κομματικά ορθόδοξο δρόμο. Έτσι αντιλαμβάνομαι στα κομματικά δρώμενα, πλάι στον υπέροχο κόσμο του ΔΗΣΥ και συμμετέχοντας ενεργά στην κατάκτηση των πολιτικών και κοινωνικών στόχων της παράταξης μας.” Περαιτέρω εξέφρασε την αισιοδοξία του για την περαιτέρω πορεία του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου λέγοντας “γνωρίζω και έχω εμπιστοσύνη στον δυναμισμό και στην ποιότητα των στελεχών μας”.

IMG 6702 ΔΗΣΥ

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Γεωργίου ευχαρίστησε τον συνεργάτη και απερχόμενο Επαρχιακό Γραμματέα Φλώρο Τσαγγάρη για την διαχρονική και πολύπλευρη προσφορά του στον ΔΗΣΥ Αμμοχώστου.

Ο Νίκος Γεωργίου

Ο Νίκος Γεωργίου γεννήθηκε στην Λάρνακα το 1983. Κατάγεται από την Περιστερωνοπηγή και το Λευκόνοικο της Επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών. Eίναι Δικηγόρος και διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στην Λάρνακα. Διετέλεσε στέλεχος της Μαθητικής Κίνησης της ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου στη Λάρνακα, της Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου. Συμμετείχε ενεργά στο Μαθητικό και Φοιτητικό Κίνημα ως Μέλος και Πρόεδρος του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου του Λυκείου Αγίου Γεωργίου, Μέλος της ΕΣΕΜ Λάρνακας – Αμμοχώστου, Πρόεδρος της Φοιτητικής Παράταξης “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” Κομοτηνής και Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Κομοτηνής και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ. Το 2011 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ Λάρνακας και επανεκλέγηκε το 2016. Μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου.