Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο δικηγόρος Θέμης Θωμά – To αντίο από τον δικηγορικό Σύλλογο Αμμοχώστου

Θλίψη στον δικηγορικό κόσμο

Main Image x2 90 δικηγόρος, Θάνατος

Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Θέμης Θωμά. Ο γνωστός δικηγόρος έδινε μάχη με τον κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα.

Ο Θέμης Θωμά γεννήθηκε στις 26/06/1959 στο χωριό Αθηαίνου της Επαρχίας Λάρνακας και κατοικεί στο Κίτι. Είναι νυμφευμένος με την Κωνσταντία Θωμά από το γένος Κοτσώνια και πατέρας τριών ενήλικων παιδιών.

Είναι απόφοιτος της κλασικής κατεύθυνσης του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου, ενώ ακολούθως κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στην 33 Μοίρα Καταδρομών.

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Δίκαιο.

Τόσο στα μαθητικά, όσο και στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της ΠΕΟΦ Κομοτηνής.

Εργάστηκε στη Δημόσια Υπηρεσία για τέσσερα έτη, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας της περιφέρειας Κιτίου για οκτώ συναπτά έτη, από το 1993 έως το 2001.

Από το 1990 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου, διατηρώντας Δικηγορική Εταιρία, ήτοι Θέμης Θωμά και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε., με έδρα τη Λάρνακα.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμμοχώστου αποχαιρέτησε τον γνωστό δικηγόρο μέσω ανάρτησης. Δείτε την ανάρτηση: 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμμοχώστου με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του συνάδελφού μας Θέμη Θωμά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αλλά και ολόκληρος ο δικηγορικος κόσμος της Αμμοχώστου εκφράζει το συγκλονισμό του για τη συγκεκριμένη απώλεια και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι αιωνία του η μνήμη….