Έκκληση Επιμελητηρίου Αμμοχώστου για εμβολιασμό στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου

"Φαίνεται πως ο μαζικός εμβολιασμός είναι η μόνη επιλογή για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και τον οικονομικό όλεθρο στον οποίο μας οδηγεί"

1619169122thmb exclusive, ΕΒΕΑ

Αυτούσια η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου

“Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου απευθύνει έκκληση στα μέλη, φίλους και συμπολίτες του, όπως προχωρήσουν στους απαραίτητους εμβολιασμούς κατά της COVID-19.  Φαίνεται πως ο μαζικός εμβολιασμός είναι η μόνη επιλογή για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και τον οικονομικό όλεθρο στον οποίο μας οδηγεί.
Καλούμε τα μέλη μας να τηρούν τα μέτρα προστασίας στις επιχειρήσεις τους και στην καθημερινότητα τους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο στην κανονικότητα.
Ειδικότερα, για την Ελεύθερη Επαρχία μας, η οποία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τουριστική βιομηχανία, είναι σημαντικό να πετύχουμε υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, λόγω του ότι είναι συγκριτικά μικρότερος ο αριθμός των κατοίκων της επαρχίας μας. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται πρωτίστως η υγεία των συμπολιτών μας και η χαμηλή μεταδοτικότητα στην επερχόμενη τουριστική περίοδο.
Εμβολιασμός τώρα για επιστροφή στην κανονικότητα!
Εμπορικό & Βιομηχανικό
Επιμελητήριο Αμμοχώστου “