Εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» – Πληροφορίες για επ. Αμμοχώστου

10043abga Νέα Αμμοχώστου, Πάσχα, Φιλανθρωπικές Δράσεις

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια το Πάσχα» που έχει ως στόχο να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα για να νιώσουν τη χαρά της Ανάστασης.

Η εκστρατεία υλοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά. Το 2018 στο πλαίσιο της εκστρατείας, μέσα από τη γενναιόδωρη προσφορά πολιτών, ομάδων ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων «υιοθετήθηκαν» πέραν των 800 οικογενειών.

Τι μπορούμε να προσφέρουμε:

Ο καθένας μπορεί να προσφέρει στην εκστρατεία είτε ως άτομο είτε ως ομάδα: Άτομα / Ομάδες ατόμων Δήμοι και κοινότητες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Οργανωμένα σύνολα/ΜΚΟ τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι μιας οικογένειας, πασχαλινά εδέσματα λαμπάδα, πασχαλινό αυγό για τα παιδιά, κουπόνια από υπεραγορές. Σε αυτή την εκστρατεία δεν θα συλλέγεται ρουχισμός ή παιγνίδια.

Το CIIM (Cyprus International Institute of Management)*: Λευκωσία: Λ. Ακαδημίας 21, Αγλαντζιά και Λεμεσός: 3-5 Χαϊδαρίου (απέναντι από το ξενοδοχείο Αλάσια) διαθέτουν χώρο συλλογής ειδών (είδη που διατηρούνται εκτός ψυγείου) τα οποία θα παραδώσουν στο Σώμα Εθελοντών για να δοθούν στις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τελευταία ημερομηνία παράδοσης ειδών στα Σώματα Εθελοντών: 19/4/2019

Στοιχεία επικοινωνίας Σώματος Εθελοντών επ. Αμμοχώστου:  Γεωργίου Κατσιάρη 21, 5320 Λιοπέτρι, Τηλ. 99124521

Άτομα και οικογένειες τα οποία χρειάζονται βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους για να ενημερωθούν για τη διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσουν.

«Υιοθέτησε» κι εσύ μια οικογένεια το Πάσχα!
Ζήσε τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς! Όταν δίνουμε γεμίζει πραγματικά η καρδιά μας!

Πηγή: ΚΥΠΕ