Ενώπιον δικαστηρίου ο 23χρονος που «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας και τραβούσε βίντεο

2A9D799F 6812 43D8 A61D 9E16D96469D1 Αστυνομία, Δικαστήριο

Στις 10 Φεβρουαρίου αναμένεται να απαντήσει στις εναντίον του κατηγορίες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο 23χρονος από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ αναρτούσε ταυτόχρονα την πράξη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Δικαστηρίου για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του που αφορά τα αδικήματα της αλόγιστης ή επικίνδυνης οδήγησης, παράβασης του ορίου ταχύτητας και μη ελεύθερων χεριών κατά την οδήγηση.

Ανέφερε ωστόσο ότι δεν είχε το χρόνο να εξεύρει συνήγορο υπεράσπισης και το Δικαστήριο διέταξε όπως υπογράψει εγγύηση ύψους 2 χιλιάδων ευρώ και να παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του στις 10 Φεβρουαρίου για να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον του.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, ο 23χρονος φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Παραλιμνίου, ενώ ταυτόχρονα κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο με το οποίο βιντεογραφούσε τον χιλιομετρητή του οχήματός του την ώρα που είχε την ένδειξη 180 ΧΑΩ. Ο νεαρός ανάρτησε το σχετικό βίντεο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πληροφορία δόθηκε στην Αστυνομία από πολίτη και ο 23χρονος κλήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Ακολούθως ο νεαρός κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της αλόγιστης ή επικίνδυνης οδήγησης, παράβασης του ορίου ταχύτητας και μη ελεύθερων χεριών κατά την οδήγηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Πηγή: SigmaLive