Επ. Αμμοχώστου: 12 καταγγελίες πολιτών για μη τήρηση μέτρων

Από συνολικά 1.031 ελέγχους στην ελεύθερη Αμμόχωστο

police3 Coronavirus, Αστυνομία
Εικόνα Αρχείου / Famagusta.News

Η Αστυνομία προχώρησε σε 10.498 ελέγχους παγκύπρια το τελευταίο 24ωρο και κατήγγειλε 94 πολίτες και δύο ιδιοκτήτες υποστατικών για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Οπως είπε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, οι περισσότερες καταγγελίες αφορούσαν μη χρήση μάσκας, διακίνηση χωρίς sms και μετακίνηση μετά την ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Οι περισσότερες καταγγελίες καταγράφηκαν στην Λεμεσό, όπου έγιναν και οι περισσότεροι έλεγχοι.

Κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.424 έλεγχοι και προέκυψαν 16 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 4.272 έλεγχοι με 51 καταγγελίες πολιτών και δύο καταγγελίες υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.061 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.225 έλεγχοι με 7 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.031 έλεγχοι με 12 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 520 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Επίσης, η Τροχαία διενήργησε 930 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 35 ελέγχους χωρίς επίσης καταγγελίες.

Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 56 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.